Boligadvokat i Gilleleje

  • Få gratis 3 lokale tilbud fra boligadvokater i Gilleleje
  • Udfyld Udfyld formularen online på mindre end 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede boligadvokater

Få 3 tilbud

Find den rette boligadvokat i Gilleleje

3. august 2017. Er du på udkig efter en boligadvokat i Gilleleje til din boligsag, så er du kommet til det rette sted. Det kan være ret svært og besværligt selv at skulle finde den helt rette boligadvokat, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig videre. Det vil vi her på 3advokattilbud.dk gerne hjælpe dig med!
Her på siden kan du beskrive, hvilken type boligsag du har brug for boligadvokat hjælp til, hvorefter boligadvokaterne i Gilleleje selv kontakter dig. Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter, og du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte boligadvokater fra Gilleleje.
Når du har beskrevet din boligsag, vil vi straks gå ind og se på relevante boligadvokater i dit nærområde. Dem vil du så modtage tilbud fra. Det sikrer dig, at du altid får 3 tilbud fra relevante boligadvokater. Brug denne gratis onlineservice og spar op til 34%.

Ejerskifteforsikring

Når sælger har udarbejdet tilstandsrapport, har du mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Formålet med ejerskifteforsikringen er, at du er dækket ind over for større fejl og mangler, som den byggesagkyndige ikke har været opmærksom på, eller ikke har haft mulighed for at kunne konstatere.
Da sælger betaler 50% af ejerskifteforsikringen, er min anbefaling altid, at den bør du tegne som køber - og altid med den laveste selvrisiko. Hvis der er forbehold i ejerskifteforsikringen, grundet anmærkninger i tilstandsrapporten, er det et vigtigt punkt i forhandlingssituationen.
Sørg altid for at sælger får rettet eventuelle forhold på boligen, så forbehold i forsikringstilbuddet bliver fjernet, inden handelen afsluttes. Et meget vigtigt punkt er, at inden du får disposition over boligen, skal ejerskifteforsikringen være i orden. Ellers kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring.

Få tilbud på mange forskellige slags boligsager

Liste med eksempler på mere avancerede emner som boligadvokatkontorer i Gilleleje varetager.
  • Køb og salg af virksomhed
  • Landbrugsret
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Småhusreglementet
  • Voldgiftssager

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3250 Gilleleje
Advokat Charlotte Bengtson
Stenlandsvej 22
3200 Helsinge
CVR: 36278072
Hjemmeside
Dansk Admiteam ApS
Alme Englodsvej 9
3230 Græsted
CVR: 14388281
Hjemmeside
Advokat Lo Breiding
Præstevejen 94
3230 Græsted
CVR: 32633226
Hjemmeside