Boligadvokat Gilleleje

  • Få 3 gode tilbud fra boligadvokater i Gilleleje
  • Du får kun tilbud fra godkendte advokater
  • Spar nemt 40 procent på en solid advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 tilbud fra skarp boligadvokat i Gilleleje

17. juli 2018. Er du på udkig efter en boligadvokat i Gilleleje til din boligsag, så er du kommet til det rette sted. Det kan være ret svært og besværligt selv at skulle finde den bedste boligadvokat, som hurtigt og effektivt kan hjælpe dig videre. Det vil vi gerne her på 3advokattilbud.dk hjælpe dig med!
Her på siden kan du beskrive, hvilken type boligsag du har brug for boligadvokat hjælp til, hvorefter boligadvokaterne i Gilleleje selv kontakter dig. Det er 100% gratis og 100% uforpligtende for dig som opgaveopretter, og du bliver kun kontaktet af førende og godkendte boligadvokater fra Gilleleje.
Når du har indsendt din boligsag, går vi straks ind og ser på relevante boligadvokater i dit lokalområde. Disse boligadvokater vil du så modtage tilbud fra. Det sikrer dig således, at du altid får 3 tilbud fra de bedste boligadvokater. Brug denne gratis onlineservice og spar op til 34%.

Ejerskifteforsikring

Når sælger har udarbejdet tilstandsrapport, har du mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Formålet med ejerskifteforsikringen er, at du er dækket ind over for større fejl og mangler, som den byggesagkyndige ikke har været opmærksom på, eller ikke har haft mulighed for at kunne konstatere.
Da sælger betaler 50% af ejerskifteforsikringen, er min anbefaling altid, at den bør du tegne som køber - og altid med den laveste selvrisiko. Hvis der er forbehold i ejerskifteforsikringen, grundet anmærkninger i tilstandsrapporten, er det et vigtigt punkt i forhandlingssituationen.
Sørg altid for at sælger får rettet eventuelle forhold på boligen, så forbehold i forsikringstilbuddet bliver fjernet, inden handelen afsluttes. Et meget vigtigt punkt er, at inden du får disposition over boligen, skal ejerskifteforsikringen være i orden. Ellers kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring.

Få tilbud på mange forskellige slags boligsager

Liste med eksempler på mere avancerede emner som boligadvokatkontorer i Gilleleje varetager.
  • Køb og salg af virksomhed
  • Landbrugsret
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Småhusreglementet
  • Voldgiftssager

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3250 Gilleleje

Dansk Admiteam ApS
Alme Englodsvej 9
3230 Græsted
CVR: 14388281
Hjemmeside
Advokaterne i Bødkergården
Vestergade 13
3200 Helsinge
CVR: 13022194
Hjemmeside
Advokat Mogens Hartz ApS
Løvsangervej 4
3300 Frederiksværk
CVR: 35833420
Hjemmeside