Boligadvokat i Gilleleje

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra boligadvokater i Gilleleje
  • Du får kun tilbud fra fleksible advokater
  • Spar mindst 35 pct på en erfaren advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudFå gratis 3 tilbud fra skarp boligadvokat i Gilleleje

22. december 2017. Er du på udkig efter en boligadvokat i Gilleleje til din boligsag, så er du kommet til det rette sted. Det kan være ret svært og besværligt selv at skulle finde den helt rette boligadvokat, som hurtigt og kompetent kan hjælpe dig videre. Det vil vi her på 3advokattilbud.dk gerne hjælpe dig med!
Her på siden kan du beskrive, hvilken type boligsag du har brug for boligadvokat hjælp til, hvorefter boligadvokaterne i Gilleleje selv kontakter dig. Det er gratis og helt uforpligtende for dig som opgaveopretter, og du bliver kun kontaktet af anerkendte og godkendte boligadvokater fra Gilleleje.
Når du har beskrevet din boligsag, vil vi straks gå ind og se på relevante boligadvokater i dit nærområde. Dem vil du så modtage tilbud fra. Det sikrer dig, at du altid får 3 tilbud fra relevante boligadvokater. Brug denne gratis onlineservice og spar op til 34%.

Ejerskifteforsikring

Når sælger har udarbejdet tilstandsrapport, har du mulighed for at tegne en ejerskifteforsikring. Formålet med ejerskifteforsikringen er, at du er dækket ind over for større fejl og mangler, som den byggesagkyndige ikke har været opmærksom på, eller ikke har haft mulighed for at kunne konstatere.
Da sælger betaler 50% af ejerskifteforsikringen, er min anbefaling altid, at den bør du tegne som køber - og altid med den laveste selvrisiko. Hvis der er forbehold i ejerskifteforsikringen, grundet anmærkninger i tilstandsrapporten, er det et vigtigt punkt i forhandlingssituationen.
Sørg altid for at sælger får rettet eventuelle forhold på boligen, så forbehold i forsikringstilbuddet bliver fjernet, inden handelen afsluttes. Et meget vigtigt punkt er, at inden du får disposition over boligen, skal ejerskifteforsikringen være i orden. Ellers kan der ikke tegnes en ejerskifteforsikring.

Få tilbud på mange forskellige slags boligsager

Liste med eksempler på mere avancerede emner som boligadvokatkontorer i Gilleleje varetager.
  • Køb og salg af virksomhed
  • Landbrugsret
  • Rådgivers erstatningsansvar
  • Småhusreglementet
  • Voldgiftssager

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3250 Gilleleje
Gribskovadvokaterne
Østergade 12
3200 Helsinge
CVR: 79062111
Hjemmeside
Advokaterne i Bødkergården
Vestergade 13
3200 Helsinge
CVR: 13022194
Hjemmeside
Advokat Jeannette Eilertsen
Vestergade 13
3200 Helsinge
CVR: 33811020
Hjemmeside