Boligadvokat Frederiksværk

  • Få 3 konkrete tilbud fra boligadvokater i Frederiksværk
  • Du får kun tilbud fra dygtige advokater
  • Spar mindst 35 pct på en erfaren boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Frederiksværk tilbud
Ageras Advokattilbud

Boligadvokat tilbud i Frederiksværk? Få 3 stk gratis i dag

På denne side hjælper vi brugere med at finde en kvalitetssikret boligadvokat fra Frederiksværk. Det foregår på den måde, at du udfylder formularen online med, hvad du har behov for boligadvokat bistand til. Herefter afgiver 3 boligadvokater fra Frederiksværk tilbud på den sag, som skal løses.
Du vælger helt selv, hvilken boligadvokat du ønsker at bruge til hjælp til din sag. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, hvis ikke du er glad for dem. Desuden er denne service helt gratis at benytte. Har du problemer med en byggesag, en entreprenør, en køber eller kommunen?
Det er i de fleste tilfælde en boligadvokat, der kan hjælpe dig med dette. Det kan være kringlet at finde en pålidelig boligadvokat i Frederiksværk. Anvend derfor denne gratis onlinetjeneste og indtast din boligadvokatopgave allerede i dag. Få 20% i rabat på salæret med 3 rare tilbud.

Boligkøb og forurening

Det kommunale oplysningsskema kan oplyse, om kommunen har registreret forurening på matriklen. Men det er vigtigt at jævnføre kommunens information om jordforurening hos regionen. Regionerne i Danmark er blevet pålagt at føre kontrol med al jord ifølge jordforureningsloven.
Det gør man primært ved at kortlægge områderne, rent historisk på to niveauer. Kortlægning på vidensniveau et betyder, at man har kendskab til, at der muligvis tidligere har været aktiviteter på grunden, som kan have været forurenende.
Kortlægning på vidensniveau to betyder, at der foreligger dokumentation for, at der er forurening på matriklen, som kan have skadelig virkning på mennesker og miljø. Selv de dyreste strandvejsvillaer nord for København kan være placeret på en grund med tjære, olie og bly efter fiskeri eller bådebyggeri 150 år tilbage.

Boligadvokater løser mange forskellige typer af sager

Certificerede boligadvokater i Frederiksværk arbejder bl.a. med denne type opgaver:
  • Anpartsselskaber
  • Boligdokumenter
  • Ejerboligfinansiering
  • Entreprisesager
  • Landbrug

Få 3 Boligadvokat Frederiksværk tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3300 Frederiksværk

Advokat Mogens Hartz ApS
Løvsangervej 4
3300 Frederiksværk
CVR: 35833420
Hjemmeside
Andersen & Svendsen advokater
Torvet 4B
3300 Frederiksværk
CVR: 21263982
Hjemmeside
Hessner Advokatanpartsselskab
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 37932647
Hjemmeside