Boligadvokat Frederikshavn

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra boligadvokater i Frederikshavn
  • Du får kun tilbud fra velegnede advokater
  • Spar op til 30 procent på en faguddannet boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Frederikshavn tilbud
Ageras Advokattilbud

Modtag 3 gratis boligadvokat tilbud i Frederikshavn

Man kan opdele en bolighandel i to faser. I den første indgås handelen mellem køber og sælger, der fastsættes en pris samt andre vilkår som for eksempel overtagelsesdato og tegning af ejerskifteforsikring. Få derfor 3 favorable boligadvokat tilbud i Frederikshavn.
Når du skal købe ejerbolig, er det en stor fordel at få udarbejdet en tilstandsrapport, der kan give dig en fornemmelse af boligens stand og omfanget af skader. Rapporten udarbejdes af en beskikket byggesagkyndig og den er en forudsætning for, at du kan tegne en ejerskifteforsikring.
Når man har købt fast ejendom, skal man registrere sin ret til den pågældende ejendom i et offentligt register kaldet tingbogen. Dette gøres ved anmeldelse af skødet til tinglysning i tingbogen, hvor ejendommen har sit eget blad. Her tinglyses også eventuelt andre rettigheder end ejerskab så som panterettigheder, servitutter mv.

Beregning af lejeindtægt ved udlejning af sommerhus

Vi skal se på to modeller til opgørelse af din lejeindtægt, hvis du vælger at udleje dit sommerhus. Standardiseret opgørelse, med fast fradrag, som er 7.000 kr. Regnskabsmæssig metode. Når du udlejer dit sommerhus, får du op til 7.000 kr. i lejeindtægt skattefri. Har du en lejeindtægt over 7.000 kr. årligt, skal du vælge mellem en standardiseret opgørelse eller den regnskabsmæssige metode. Lad os tage ovenstående eksempel, og se hvad der sker med dit overskud og i sidste ende med din årlige omkostning. Ved valg af den standardiserede metode er skattebetalingen 50 % af 37.200 kr., altså netto 18.600 kr. Vi må nok forvente, at den husleje, du kan opkræve, på langt sigt vil stige. Og da sommerhuset formentlig også stiger i værdi ud i fremtiden, skulle der være særdeles gode forudsætninger for en fornuftig opsparing til din pension.

Lad professionelle advokatfirmaer løse din opgave

Få 3 gratis tilbud fra boligadvokater i Frederikshavn kommune uanset hvor i kommunen du bor:
  • Ålbæk
  • Jerup
  • Strandby
  • Kvissel
  • Bangsbostrand

Få 3 Boligadvokat Frederikshavn tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9900 Frederikshavn

Advokat Kamilla Helle Christiansen
Søndergade 34
9900 Frederikshavn
CVR: 30330242
Hjemmeside
Kammer Pedersen Advokatfirma
Kirkepladsen 2 C
9900 Frederikshavn
CVR: 32938515
Hjemmeside
Advokatfirmaet Lisbeth Pahl & Thorbjørn Aaberg
Danmarksgade 81
9900 Frederikshavn
CVR: 61921419
Hjemmeside