Boligadvokat Fredericia

  • Få 3 seriøse tilbud fra boligadvokater i Fredericia
  • Du får kun tilbud fra fleksible advokater
  • Spar let 25 % på en erfaren advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 attraktive gratis boligadvokat tilbud i Fredericia

15. juni 2018. Få 3 tilbud på en billig boligadvokat i Fredericia - gratis og uforpligtende. Udfyld skemaet online på 3 minutter og beskriv din opgave til boligadvokaten. Herefter modtager du inden for 48 timer 3 skarpe tilbud fra lokale boligadvokater, der gerne vil hjælpe dig med din boligsag.
På denne måde kan du spare op til 32% på salæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud hos forskellige tilfældige boligadvokater i Fredericia. Vores netværk af professionelle boligadvokater tilbyder seriøs og omhyggelig juridisk rådgivning, der er fleksibel i forhold til den enkelte klients ønsker og behov.
Mange mennesker kommer før eller siden i juridiske problemer - og mange mennesker taber både penge, værdier og prestige. Det kan i de fleste tilfælde undgås ved professionel sagkyndig boligadvokat assistance - som ikke koster en formue - heller ikke i Fredericia.

Afregning over forbrugsafgifter ved køb af ny bolig

Fra kommune eller privat vandværk bliver der årligt fremsendt en afregning over vandforbruget. Husk at regne med en større årlig vandudgift, hvis du flytter ind med flere personer end der førhen var i husstanden. Fra el-selskabet foreligger dokumentation af årsforbruget.
Dit nuværende el-forbrug er typisk det, du tager med dig til den næste bolig. Dog skal du være opmærksom på, at udgiften er stærkt variabel alt efter, om der er el-radiatorer, gulvvarme, håndklædevarmere, swimmingpool mm. i den nye bolig.
Årlige opgørelser på olie, gas og fjernvarme bør også være vedlagt. Sammenlign forbruget med det beregnede forbrug jævnfør energimærket - de er sjældent ens. Men som regel er der alligevel en vis overensstemmelse mellem de oplyste tal i energimærket og det faktiske forbrug.

Vi sparer dig for mange penge

Advokatkontorer i Fredericia dækker hele kommunen med hensyn til løsning af boligsager:
  • Nørremark
  • Hybylund
  • Vejlby
  • Pjedsted
  • Bredstrup

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7000 Fredericia

Lion Law Advokatselskab
Kongensgade 74 A
7000 Fredericia
CVR: 31845254
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jesper Brock
Vesterballevej 5
7000 Fredericia
CVR: 25018842
Hjemmeside
Fredericia Advokaterne I/S
Høgevej 4
7000 Fredericia
CVR: 14690239
Hjemmeside