Boligadvokat Fredensborg

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra boligadvokater i Fredensborg
  • Du får kun tilbud fra troværdige advokater
  • Spar nemt 15 % på en professionel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 2-3 Fredensborg boligadvokat tilbud

30. juli 2018. Her på hjemmesiden kan du enkelt og uforpligtende få to-tre friske tilbud på boligadvokat assistance i Fredensborg. Du skal bare indtaste din boligadvokatopgave i onlineformularen og trykke send. Vi sender så din forespørgsel til alle forud godkendte boligadvokater i Fredensborg.
De tre advokatfirmaer, der ønsker at afgive tilbud på din opgave, kontakter dig enten med et konkret tilbud eller med yderligere spørgsmål vedrørende sagen. Du kan selv vælge frit mellem de indkomne tilbud og du behøver endda overhovedet ikke acceptere nogen af dem, hvis du ikke er helt tilfreds med dem.
Det kræver en indsats at skulle gøre arbejdet selv - Vi tilbyder at udføre hele arbejdet og står inde for, at du vil få attraktive tilbud på din boligsag i Fredensborg - og det er fuldstændigt gratis og uforpligtende. Udfyld skemaet online i dag!

Dispositionsdato kontra overtagelsesdato

Du har fået en fornemmelse for sælgers situation. Som regel kan du forhandle her med mange fordele. For eksempel kan du i tilbuddet foreslå dispositionsdato den første januar og økonomisk overtagelse den første maj samme år.
Det vil i dette tilfælde betyde, at sælger skal være fraflyttet tre måneder inden, du økonomisk overtager ejendommen. I praksis får du altså tre måneders gratis husleje, hvor du selvfølgelig skal betale for dit eget forbrug af el, vand, og varme.
Vurder selv, alt efter sælgers situation og restgælden i ejendommen, hvor længe sælger vil kunne acceptere at vente på sine penge. Generelt kan man sige, at jo mindre restgæld i boligen, jo større sandsynlighed er der for at sælger vil gå med til at handle på det punkt.

Vi finder 3 billige og kompetente boligadvokater til dig

Der findes boligadvokatbistand i hele Fredensborg kommune:
  • Niverød
  • Veksebo
  • Lønholt
  • Langstrup
  • Søholm

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3480 Fredensborg

Advokat Christian de Jonquières
Tinghusvej 1
3480 Fredensborg
CVR: 33994486
Hjemmeside
Advokatfirmaet Stjernholm
Nørredamsvej 119
3480 Fredensborg
CVR: 29090084
Hjemmeside
Finanshuset i Fredensborg
Jernbanegade 34 D
3480 Fredensborg
CVR: 10140315
Hjemmeside