Boligadvokat i Favrskov

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra boligadvokater i Favrskov
  • Du får kun tilbud fra professionelle advokater
  • Spar let 35 % på en faguddannet advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudFå gratis 3 tilbud på boligadvokat assistance i Favrskov

22. december 2017. Køber kontaktes på ny, og præsenteres for sælgers endelige beslutning. Køber, som er vant til at få sine ønsker igennem i forhandlingssituationer, har meget svært ved at acceptere vilkårene. Mægler og køber bliver dog enige om, at han efter drøftelse med hustruen ringer tilbage samme dag. Få 3 tilbud på en boligadvokat i Favrskov.
Efter mindre end en halv time har mægler køber i røret og en accept af handelen. Her var det altså sælger, som hver gang returnerede bolden hårdt og ubarmhjertigt - og med succes. Succesen skal dog måles i, at køber givetvis var i en situation, som betød, at kort betænkningstid var nødvendig, fordi køberen havde brug for en hurtig indflytning.
Hvis køber havde været i en situation, hvor egen bolig endnu ikke var solgt, kunne det sagtens tænkes, at denne køber havde valgt at fortsætte sin søgen i stedet for at gennemføre handlen.

Forældrekøb med en rimelig husleje

Løsningen med et forældrekøb giver barnet mulighed for at få sin egen bolig til en rimelig husleje. Barnet skal betale 4.000 kr. i husleje om måneden. Som lejer kan man søge om boligsikring på 15% af huslejen, svarende til 600 kr. Så barnets nettohusleje er kr. 3.400 kr.
Du kan beregne boligsikringens størrelse på www.netborger.dk, den afhænger af indkomst, huslejen samt m2. Men husk, at du som forældre betaler 1.950 kr., hvoraf 1.411 kr. er opsparing hver måned, for at regnestykket til barnets husleje hænger sammen.
I ejerforeningens budget sættes de faktiske tal fra sidste år normalt op ved siden af budgettet for det nye år. Så kan du hurtigt se, om der er afvigelser. Det er der som regel ikke, medmindre ejerforeningen har besluttet sig for større forbedringsarbejder eller lignende.

Vi finder en god og billig boligadvokat til dig

Boligadvokater i Favrskov kommune arbejder over hele kommunen:
  • Ødum
  • Lyngå
  • Hadbjerg
  • Voldum
  • Vissing

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8381 Favrskov
Advokatfirmaet Niels Søndergaard
Møllevej 19
8382 Hinnerup
CVR: 34909423
Hjemmeside
Advokat Kilic
Orøvænget 22
8381 Tilst
CVR: 37608955
Hjemmeside
Zacher Advokater A/S
Jernbanegade 22 A
8400 Ebeltoft
CVR: 15200308
Hjemmeside