Boligadvokat i Faaborg

  • Få gratis 3 seriøse tilbud fra boligadvokater i Faaborg
  • Udfyld Udfyld onlineformularen på under 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale boligadvokater

Få 3 tilbud

Hvad er 3advokattilbud.dk?

3. august 2017. Prisen på en boligadvokat i Faaborg afhænger helt af den opgave, som boligadvokaten skal løse for dig. Simpel rådgivning koster normalt mindre end et civilt søgsmål. Det skyldes den tid, som boligadvokaten skal bruge på opgaven og den indsats, som kræves fra boligadvokatens side.
Sager der skal føres i byretten bliver lidt dyrere mens sager, der skal videre til landsretten bliver endnu dyrere. Det skyldes både det tid, der skal anvendes, boligadvokatens kompetencer samt diverse gebyrer og afgifter.
Hvis du har andre typer opgaver i Faaborg, du gerne vil have tilbud på, så findes hele listen på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en maler, en gulvsliber, en tømrer, en murer, en gartner eller en flyttemand.

Realkreditlån og obligationslån

Der er forskel på de forskellige typer af lån, man kan benytte sig af. Alle lån baseres på, at en investor gennem et realkreditinstitut låner penge til boligejere. Alt efter renteudvikling og efterspørgsel kan vi, som låntagere, låne til en markedsbestemt rente. Obligationerne handles til en kurs gerne så tæt på kurs 100 som muligt.
Obligationslån er baseret på en obligationsserie. I skrivende stund vil obligationslånet baseres på en 3 % obligationsserie til en handelskurs på ca. 97. Skal du have udbetalt 1.000.000 kr., skal du låne kr. 1.020.000 kr. De ekstra 20.000 kr. er for at dække kurstabet svarende til to kurspoint.
Den rente, du skal betale, er altså 4% men af et lidt højere beløb. Det betyder, at din nettohusleje bliver lidt højere, end hvis du vælger et kontantlånet. Til gengæld vil kursgevinsten være skattefri, hvis du konverterer dit lån.

Betal ikke for meget for en god boligadvokat

Få gratis 3 boligadvokat tilbud uanset hvor i Faaborg-Midtfyn kommune du er bosiddende:
  • Pejrup
  • Øster Hæsinge
  • Kværndrup
  • Rudme
  • Ryslinge

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 5600 Faaborg
Advokat Jess Lykke Gregersen
Kanalvej 4
5600 Faaborg
CVR: 32362540
Hjemmeside
Anhøj Advokaterne
Odensevej 16
5600 Faaborg
CVR: 64194518
Hjemmeside
Advokatfirmaet Susanne Rasmussen
Torvegade 12 A
5600 Faaborg
CVR: 21340944
Hjemmeside