Boligadvokat i City

  • Få gratis 3 skarpe tilbud fra boligadvokater i City
  • Udfyld Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra lokale boligadvokater

Få 3 tilbud

Indtast din opgave på max 5 minutter

3. august 2017. Få nemt det bedste beslutningsgrundlag med tilbud fra seriøse og kompetente boligadvokater. Opret din boligsag online på under 5 minutter. Så matcher vi opgaven med vores net af godkendte boligadvokater i City. De 3 bedste boligadvokater modtager dine kontaktoplysninger.
Herefter kontakter de dig direkte med et godt tilbud eller med yderligere spørgsmål til din boligopgave. Du sparer op til 25 procent samt en masse tid, ved at lade os gøre det hårde arbejde med at finde den helt rigtige boligadvokat til din boligsag.
Opret din opgave allerede i dag! Tryk på den grønne knap, og du vil blive ført videre til vores indhent-tilbud side. Her vil du blive bedt om at indtaste en beskrivelse af din opgave. Det er her, vi får en forståelse af, hvad du skal bruge en boligadvokat i City til.

Sørg for at få lagt et boligbudget

Start med at få lagt et fremsynet budget sammen med din bankrådgiver, så du har en idé om, hvor meget du har råd til, inden du i praksis tager ud for at kigge på drømmeboligen. Men husk også at få lagt et budget i en konkurrerende bank.
Så kan du kontrollere, at rådighedsbeløbet er det samme, og at lånerenten ikke er for høj. Vær sikker på, at du har alle informationer klar, så dit budget bliver godt og detaljeret. Det vil give ro i maven, når drømmeboligen pludselig dukker op.
Når banken har godkendt dig til et bestemt prisniveau, så forhør dig, om der er yderligere elastik i købesummen. Hvad nu hvis drømmeboligen koster 150.000 kr. mere, er der så plads i budgettet? Udgifterne kan sagtens variere alt efter de eksakte ejendomsskatter og el-, vand- og varmeregningen.

Boligadvokater løser mange forskellige opgaver

Diverse typer af opgaver som boligadvokater i City gerne påtager sig.
  • Administration af fast ejendom
  • Afdragsfrit lån
  • Dagbøder og forsinkelser
  • Ejerforeninger
  • Fast ejendom

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 1750 City
Lingpat
Letlandsgade 3
1723 København V
CVR: 19464830
Hjemmeside
Rocket Advisory Advokatanpartsselskab
Flæsketorvet 68
1711 København V
CVR: 37957542
Hjemmeside
Aagaard Lund ApS
Flæsketorvet 68
1711 København V
CVR: 35416722
Hjemmeside