Boligadvokat i Brande

  • Få gratis 3 seriøse tilbud fra boligadvokater i Brande
  • Udfyld Udfyld formularen på under 4 minutter
  • Du får kun tilbud fra faglærde boligadvokater

Få 3 tilbud

Lej dit sommerhus ud

3. august 2017. Får du lyst til at udleje dit sommerhus, så gør to ting. Bed et par sommerhusudlejningsbureauer om at vurdere, hvilken leje i hvilke uger, der er realistisk indtægt. Bagefter sætter du dig ned med en revisor og laver regnestykket, så du er sikker på, at du får alle detaljer med.
Men vær nu opmærksom på, at forudsætninger kan ændre sig. Den ugentlige lejeindtægt og naturligvis antallet af udlejede uger, er i praksis ganske afgørende for, hvordan din egen nettoudgift ser ud, når året er gået.
Ønsker du på et tidspunkt at sælge sommerhuset, er de gældende regler, at når du også har brugt det privat, så er et salg skattefrit jævnfør samme vilkår som salg af helårsbolig. Det kan du læse mere om i Parcelhusregelen, jævnfør Ejendomsavancebeskatningslovens § 8.

Tilbud om ejerskifteforsikring

En ejerskifteforsikring er altid udarbejdet på baggrund af den tilstandsrapport, forsikringsselskabet har fået en kopi af. Ud over at sælger har betalt for tilstandsrapporten, skal sælger, ifølge lovgivningen, betale 50% af købers udgift til ejerskifteforsikringen.
Så generelt vil vi anbefale, at du som køber tegner ejerskifteforsikringen. Men kontroller, om der er forbehold i forsikringstilbuddet, som kan være forårsaget af den byggesagkyndiges vurdering af skader karakteriseret som K2, K3 eller UN.
Forsikringsforbehold bør du så vidt muligt kræve fjernet, inden købet gennemføres. Dermed sikrer du dig, at sælger må afholde udgiften til byggetekniske ændringer, så du som køber kan tegne en ejerskifteforsikring uden forbehold.

Udfyld skemaet og få 3 supertilbud på din sag

Boligadvokater i Brande hjælper deres klienter i mange boligforhold f.eks:
  • Sælgerpantebrev
  • Refusionsopgørelse
  • Kurs 100
  • Flexlån
  • Byggebudget

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7330 Brande
Advokat Johnny Norup
Agerbølparken 23
7323 Give
CVR: 79454818
Hjemmeside
KJL Holding
Møllevej 14
7323 Give
CVR: 30733533
Hjemmeside