Boligadvokat Brønderslev

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra boligadvokater i Brønderslev
  • Du får kun tilbud fra professionelle advokater
  • Spar mindst 35 pct på en kvalitetsbevidst advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud på god og billig boligadvokat i Brønderslev

6. juli 2018. En kompetent boligadvokat i Brønderslev ser på de oplysninger, ejendomsmægler har skaffet. Derudover skaffer han også selv yderligere dokumenter i det omfang, de savnes. Det ofte er blandt de ting, der er kort beskrevet eller helt mangler, at der opstår de størst problemer.
I købsaftalen skal der være henvisninger til handlens øvrige dokumenter fx salgsopstilling, oplysning om fortrydelsesret, tilbud om ejerskifteforsikring, tingbogsoplysning, forsikringspolice, ejendomsskattebillet, el-installationsrapport, energimærke, ejendomsdatarapport og tinglyste servitutter på ejendommen.
Er du sælger af en bolig, kan boligadvokaten hjælpe dig med rådgivning om salget af din ejendom, uanset om du benytter en ejendomsmægler eller ej. Også som sælger har du mulighed for at anvende et advokatforbehold, så boligadvokaten kan gennemgå købsaftalen, inden denne er endelig gyldig.

Beregning ved udlejning af sommerhus

Forbrugsudgifter til el og vand er oplyst af sælger til henholdsvis 4.000 kr. og 700 kr. Da du køber med henblik på udlejning, tredobler vi forbrugsudgifterne til el, el-varme og vand. Vi tager udgangspunkt i, at du også selv vil benytte dig af sommerhuset i perioder, hvor det ikke er udlejet.
Sommerhusudlejning er reguleret af Loven om sommerhuse og campering - også kaldet Sommerhusloven. Et af de væsentlige punkter er, at i perioden fra den første oktober til og med den 31. marts må der kun være 91 overnatninger i sommerhuset.
Det gælder overnatninger af både husejere og lejere tilsammen. Desuden må disse overnatninger ligge i blokke af fire uger, og en enkelt blok må være fem uger. Mellem blokkene skal der være mindst fire nætter, hvor hverken du eller lejere bor i sommerhuset.

Advokatfirmaer i Brønderslev løser mange type af opgaver

Uanset hvor i kommunen du bor, kan boligadvokater i Brønderslev kommune hjælpe dig med at få løst din boligsag:
  • Stagsted
  • Asaa
  • Dronninglund
  • Ørum
  • Flauenskjold

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9700 Brønderslev

Storkborg v/Gert Storkborg Jensen
Kattegatsvej 9 B
9700 Brønderslev
CVR: 25042530
Hjemmeside
Kringelbach Advokatfirma
Ådalen 385
9700 Brønderslev
CVR: 36102004
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henrik Skaarup
Gl. Rådhusplads 1
9700 Brønderslev
CVR: 74823513
Hjemmeside