Boligadvokat i Borup

  • Få 3 eftertragtede tilbud fra boligadvokater i Borup
  • Du får kun tilbud fra effektive advokater
  • Spar mindst 40 procent på en kvalitetssikret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudModtag 3 attraktive boligadvokat tilbud i Borup i dag

22. december 2017. På denne hjemmeside hjælper vi folk med at komme i kontakt med en erfaren boligadvokat fra Borup. Det foregår på den måde, at du opdaterer formularen online med, hvad du vil have assistance til. Så afgiver 3 boligadvokater fra Borup tilbud på den sag, der skal ordnes.
Du vælger helt selv, hvem du vil bruge til jobbet. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er tilfreds med dem. Ligeledes er denne service fuldstændig gratis at anvende. Benyt derfor vores gratis onlineservice.
Beskriv din boligadvokatsag i dag og få tre 100% konkurrencedygtige tilbud i løbet af 46 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode tilbud i din indbakke. Sådan sparer du mindst 26 pct på regningen.

Eksempel på forhandling om udbedring af skader

Mægler: Sælger vil ikke acceptere, er, at han skal udbedre de få K3 skader, der er registreret i tilstandsrapporten. Det er skader, som sælger selv har påpeget, hvorfor den fastsatte kontantpris tager højde for, at det er noget, køber selv må rette. Det er i øvrigt ikke særlig omkostningstungt, jævnfør overslaget fra den byggesagkyndige.
Du kan returnere hårdt og ubamhjertigt: Med den kontantpris jeg tilbyder at betale for ejendommen, er vi allerede oppe på en høj kvadratmeterpris i forhold til de øvrige valgmuligheder i lokalområdet. Du kan godt gå tilbage til sælger og sige, at det vil jeg under ingen omstændigheder acceptere. Især fordi, at hvis ikke forholdene bliver rettet nu, så er der mulighed for, at der opstår yderligere skade inden dispositionsdatoen. Alternativt kan vi få adgang til ejendommen snarest muligt, og sælger betaler det fastsatte beløb over refusionsopgørelsen.

Advokatfaget omfatter mange forskellige emner

Her er et par eksempler på nogle af de mange emner, hvor en boligadvokat i Borup kan hjælpe:
  • Skatteret
  • Rådgivers strafansvar
  • Rentesatser
  • Overtagelsesdato
  • Misligeholdelse

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4140 Borup
Hans Henning Andersen
Kulerupvej 11
4140 Borup
CVR: 11484107
Hjemmeside
Boligraadgiver.dk
Schandorphsvej 27
4100 Ringsted
CVR: 32677789
Hjemmeside
Advokat Bjarne Corvinius Klintbøl
Porsemosen 18
4160 Herlufmagle
CVR: 72751957
Hjemmeside