Boligadvokat Borup

  • Få 3 aktuelle tilbud fra boligadvokater i Borup
  • Du får kun tilbud fra professionelle advokater
  • Spar hurtigt 35 pct på en kvalitetsbevidst advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Modtag 3 attraktive boligadvokat tilbud i Borup i dag

5. juli 2018. På denne hjemmeside hjælper vi folk med at komme i kontakt med en erfaren boligadvokat fra Borup. Det foregår på den måde, at du opdaterer formularen online med, hvad du vil have assistance til. Så afgiver 3 boligadvokater fra Borup tilbud på den sag, der skal ordnes.
Du vælger helt selv, hvem du vil bruge til jobbet. Du er ikke forpligtet til at godtage nogen af tilbuddene, såfremt du ikke er tilfreds med dem. Ligeledes er denne service fuldstændig gratis at anvende. Benyt derfor vores gratis onlineservice.
Beskriv din boligadvokatsag i dag og få tre 100% konkurrencedygtige tilbud i løbet af 46 timer. Overlad tilbudsarbejdet til os og afvent, at der lander 3 gode tilbud i din indbakke. Sådan sparer du mindst 26 pct på regningen.

Eksempel på forhandling om udbedring af skader

Mægler: Sælger vil ikke acceptere, er, at han skal udbedre de få K3 skader, der er registreret i tilstandsrapporten. Det er skader, som sælger selv har påpeget, hvorfor den fastsatte kontantpris tager højde for, at det er noget, køber selv må rette. Det er i øvrigt ikke særlig omkostningstungt, jævnfør overslaget fra den byggesagkyndige.
Du kan returnere hårdt og ubamhjertigt: Med den kontantpris jeg tilbyder at betale for ejendommen, er vi allerede oppe på en høj kvadratmeterpris i forhold til de øvrige valgmuligheder i lokalområdet. Du kan godt gå tilbage til sælger og sige, at det vil jeg under ingen omstændigheder acceptere. Især fordi, at hvis ikke forholdene bliver rettet nu, så er der mulighed for, at der opstår yderligere skade inden dispositionsdatoen. Alternativt kan vi få adgang til ejendommen snarest muligt, og sælger betaler det fastsatte beløb over refusionsopgørelsen.

Advokatfaget omfatter mange forskellige emner

Her er et par eksempler på nogle af de mange emner, hvor en boligadvokat i Borup kan hjælpe:
  • Skatteret
  • Rådgivers strafansvar
  • Rentesatser
  • Overtagelsesdato
  • Misligeholdelse

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 4140 Borup

Partner Advokater
Søgade 20
4100 Ringsted
CVR: 30550439
Hjemmeside
Ladefoged Advokatfirma
Møllegade 7
4100 Ringsted
CVR: 70872315
Hjemmeside
Jystrup Advokat
Slettebjergvej 66
4174 Jystrup
CVR: 31340152
Hjemmeside