Boligadvokat i Birkerød

  • Få gratis 3 godkendte tilbud fra boligadvokater i Birkerød
  • Udfyld Udfyld onlineskemaet på mindre end 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra certificerede boligadvokater

Få 3 tilbud

De 3 bedst egnede boligadvokater

3. august 2017. Udfyld kontaktformularen online på mindre end 4 minutter allerede i dag og få 3 friske tilbud - gratis og uforpligtende på din boligadvokatsag ligegyldigt om opgaven er mindre eller større. Spar op til 31 procent på et professionelt boligadvokatfirma i Birkerød-området!
Maksimalt tre boligadvokater i vores netværk får lov at byde på din opgave. På den måde sikrer vi, at du ikke modtager 10-20 henvendelser fra boligadvokater på hele Sjælland, som gerne vil have fingre i din sag. Vi finder de 3 bedst egnede boligadvokater til netop din boligsag.
Når du gennemgår de indkomne tilbud, skal du checke, at alle udgifter er inkluderet som aftalt. Det er derudover vigtigt at tjekke boligadvokatens referencer online. Her skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider ofte kun offentliggør de bedste anbefalinger og glemmer de negative.

Korrekt registrering af carport, udhus eller tilbygning

Et klassisk problem, som ikke er til at se, hvis man ikke lige ved det, er, at der er opført mange carporte og udhuse, som ikke er korrekt placeret jævnfør lovgivningen. I praksis skaber det ingen problemer. Men du kan sagtens komme ud for, at en nabo er utilfreds med løsningen på din grund.
Viiser sig så, at bygningen ikke er lovligt opført, så kan du blive pålagt at fjerne eller flytte den af de offentlige myndigheder. Ifølge Småhusreglementet skal en carport placeres 10 m fra vejmidten og 2,5 m fra skel.
Udhuse kan placeres, som man har lyst, så længe de højst er 10 kvadratmeter og har en taghøjde ind mod skel på max. 1,8 meter stigende til en taghøjde på 2,5 m væk fra naboens skel. Altså en jævn skrå tagflade. Hvis de er større, skal det være anmeldt ved kommunen.

Find den helt rigtige boligadvokat til opgaven

Professionelle boligadvokatfirmaer i Birkerød assisterer kunder med mange forskellige slags opgaver:
  • Flexlån
  • Kreditvurdering
  • Lukket bud
  • Renteudvikling
  • Seniorbolíg

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3460 Birkerød
Hans Levy ApS
Kajerødvej 64
3460 Birkerød
CVR: 29618763
Hjemmeside
Advokat Johan Schwarz-Nielsen
Biskop Svanes Vej 5
3460 Birkerød
CVR: 19289486
Hjemmeside
Lars N. Vistesen
Mosevangen 21
3460 Birkerød
CVR: 17646877
Hjemmeside