Boligadvokat Birkerød

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra boligadvokater i Birkerød
  • Du får kun tilbud fra faglærde advokater
  • Spar hurtigt 15 % på en erfaren advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Boligadvokat i Birkerød - få gratis 3 stærkte tilbud

9. juli 2018. Udfyld kontaktformularen online på mindre end 4 minutter allerede i dag og få 3 friske tilbud - gratis og uforpligtende på din boligadvokatsag ligegyldigt om opgaven er mindre eller større. Spar op til 31 procent på et professionelt boligadvokatfirma i Birkerød-området!
Maksimalt tre boligadvokater i vores netværk får lov at byde på din opgave. På den måde sikrer vi, at du ikke modtager 10-20 henvendelser fra boligadvokater på hele Sjælland, som gerne vil have fingre i din sag. Vi finder de 3 bedst egnede boligadvokater til netop din boligsag.
Når du gennemgår de indkomne tilbud, skal du checke, at alle udgifter er inkluderet som aftalt. Det er derudover vigtigt at tjekke boligadvokatens referencer online. Her skal du være opmærksom på, at firmaerne på deres hjemmesider ofte kun offentliggør de bedste anbefalinger og glemmer de negative.

Korrekt registrering af carport, udhus eller tilbygning

Et klassisk problem, som ikke er til at se, hvis man ikke lige ved det, er, at der er opført mange carporte og udhuse, som ikke er korrekt placeret jævnfør lovgivningen. I praksis skaber det ingen problemer. Men du kan sagtens komme ud for, at en nabo er utilfreds med løsningen på din grund.
Viiser sig så, at bygningen ikke er lovligt opført, så kan du blive pålagt at fjerne eller flytte den af de offentlige myndigheder. Ifølge Småhusreglementet skal en carport placeres 10 m fra vejmidten og 2,5 m fra skel.
Udhuse kan placeres, som man har lyst, så længe de højst er 10 kvadratmeter og har en taghøjde ind mod skel på max. 1,8 meter stigende til en taghøjde på 2,5 m væk fra naboens skel. Altså en jævn skrå tagflade. Hvis de er større, skal det være anmeldt ved kommunen.

Find den helt rigtige boligadvokat til opgaven

Professionelle boligadvokatfirmaer i Birkerød assisterer kunder med mange forskellige slags opgaver:
  • Flexlån
  • Kreditvurdering
  • Lukket bud
  • Renteudvikling
  • Seniorbolíg

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3460 Birkerød

Adv.Fa. J.Heller & M. Jacobsen
Hovedgaden 49
3460 Birkerød
CVR: 30055373
Hjemmeside
Advokathuset
Teglporten 3
3460 Birkerød
CVR: 30163672
Hjemmeside
AB Advokater ApS
Birkerød Kongevej 98 A
3460 Birkerød
CVR: 28504837
Hjemmeside