Boligadvokat i Billund

  • Få gratis 3 billige tilbud fra boligadvokater i Billund
  • Udfyld Udfyld online formularen på kun 2 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Billund boligadvokat? Sådan får du 3 gratis tilbud

23. november 2017. Mangler du en seriøs boligadvokat i Billund? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På 3advokattilbud.dk får du gratis og let 3 gode tilbud fra professionelle boligadvokater i Billund, der gerne vil gennemføre din boligadvokatopgave.
Der er hvad enten du har brug for en tinglysning, et skøde eller noget helt andet. Det eneste du skal, er at skrive i online skemaet på kun 4 minutter og forklare, hvilken slags boligopgave, du ønsker løst. Inden for 30 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 erfarne boligadvokater i Billund.
Du vælger selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af ​tilbuddene er acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til alle henvendelser. Indsend din opgave og modtag hurtigt 3 stærke tilbud fra vores godkendte partnere i Billund området. Få tre skræddersyede tilbud allerede i dag før du glemmer det.

Ulovlige installationer

Hvis tilstandsrapporten oplyser, at fx el- eller vvs-installeringer er ulovlige, så få en fagmand til at lave et specifikt tjek på området. Den byggesagkyndige er generalist på hele ejendommen. En el-installatør er specialist på sit område. Prisen er typisk 600 kr. + moms per 80 m2 bolig, så udgiften er til at overskue.
På www.hesyn.dk kan du læse yderligere om tilstandsrapporter, og hvad du som køber bør være opmærksom på. I tilstandsrapporten kategoriseres forbeholdene fra K1 til K3, hvor karakteren K3 er den mest alvorlige sammen med UN. Karakteren UN betyder, at forholdene skal undersøges nærmere.
Karakteren IB står for ingen bemærkninger. Oftest er man mest bekymret over antallet af fejl kategoriseret som K3 og UN. Noter om UN skal du have meget stor respekt for og få undersøgt.

Hele Billund kommune er omfattet af vores net af advokater

Eksempler på byer i Billund kommune, hvor du kan få 3 boligadvokat tilbud:
  • Vorbasse
  • Almstok
  • Skjoldbjerg
  • Hejnsvig
  • Stenderup

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7190 Billund
Advokatanpartsselskabet Ghiladi
Borgergade 15
7140 Stouby
CVR: 30696506
Hjemmeside
Ryhave Skødeskrivning
Jorden Rundt 29
7200 Grindsted
CVR: 29369941
Hjemmeside
Tellus Advokater
Majsmarken 1
7190 Billund
CVR: 33039891
Hjemmeside