Boligadvokat Billund

  • Få 3 friske tilbud fra boligadvokater i Billund
  • Du får kun tilbud fra reelle advokater
  • Spar nemt 10 % på en rutineret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Lokalkendt boligadvokat i Billund? Få 3 gratis tilbud

6. juli 2018. Hvor i Billund får du 3 tilbud på effektiv og grundig sagsbehandling af din boligsag? Helt gratis og uforpligtende? Det gør du lige her på 3advokattilbud.dk! Her kan du nemlig bestille 3 tilbud fra seriøse og billige boligadvokater i Billund. Det er 100 pct. gratis og uforpligtende.
Det står dig ligeledes frit for, om du vælger at benytte et af de modtagne boligadvokattilbud - der er ingen tvang. Udfyld formularen på 7-8 minutter og indsend den til os - så får du 3 tilbud på din boligsag i Billund i løbet af to-tre dage.
Det er vigtigt at få klarlagt om boligadvokaten benytter sædvanlig timeløn eller en samlet tilbudspris, når du møbes med advokaten første gang. Her kan du ligeledes fornemme om boligadvokaten er pålidelig. Tillid er alfa og omega når det drejer sig om at få løst en boligsag sikkert i Billund.

Ulovlige installationer

Hvis tilstandsrapporten oplyser, at fx el- eller vvs-installeringer er ulovlige, så få en fagmand til at lave et specifikt tjek på området. Den byggesagkyndige er generalist på hele ejendommen. En el-installatør er specialist på sit område. Prisen er typisk 600 kr. + moms per 80 m2 bolig, så udgiften er til at overskue.
På www.hesyn.dk kan du læse yderligere om tilstandsrapporter, og hvad du som køber bør være opmærksom på. I tilstandsrapporten kategoriseres forbeholdene fra K1 til K3, hvor karakteren K3 er den mest alvorlige sammen med UN. Karakteren UN betyder, at forholdene skal undersøges nærmere.
Karakteren IB står for ingen bemærkninger. Oftest er man mest bekymret over antallet af fejl kategoriseret som K3 og UN. Noter om UN skal du have meget stor respekt for og få undersøgt.

Hele Billund kommune er omfattet af vores net af advokater

Eksempler på byer i Billund kommune, hvor du kan få 3 boligadvokat tilbud:
  • Vorbasse
  • Almstok
  • Skjoldbjerg
  • Hejnsvig
  • Stenderup

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 7190 Billund

Advokatanpartsselskabet Ghiladi
Borgergade 15
7140 Stouby
CVR: 30696506
Hjemmeside
Tellus Advokater
Majsmarken 1
7190 Billund
CVR: 33039891
Hjemmeside
Ryhave Skødeskrivning
Jorden Rundt 29
7200 Grindsted
CVR: 29369941
Hjemmeside