Boligadvokat i Amager

  • Få gratis 3 stærke tilbud fra boligadvokater i Amager
  • Udfyld Udfyld formularen online på kun 5 minutter
  • Du får kun tilbud fra seriøse boligadvokater

Få 3 tilbud

Find en kompetent boligadvokat på Amager

3. august 2017. Det er nemt at bliver kontaktet af flere lokale boligadvokater på Amager. Men det kan være en udfordring at få, og udvælge, det rigtige tilbud med den helt rigtige pris. Indhentning af 3 rigtigt gode boligadvokattilbud med den rigtige pris, får du helt gratis gennem os. Det foregår således:
1) du udfylder et online skema på 5-6 minutter.
2) Udvælg 3 boligadvokater du ønsker at modtage fordelagtige tilbud fra.
3) Det er uforpligtende at modtage tilbuddende. Du vælger selv hvilket du vil bruge.
Du kan spare mange penge på køb og salg af fast ejendom på Amager gennem os! Det er gratis at indhente tilbuddene! Opret din boligadvokatopgave gratis allerede i dag - inden du glemmer det.

Få et overblik over dine boligudgifter

På udgiftssiden kan du, udover de almindelige faste udgifter, indregne kontingent til fagforening, underholdsbidrag, børnebidrag, renteudgifter og oplysninger om eksisterende lån som fx billån, studielån, forbrugslån m.m.
Dit månedlige budget bør du gøre så detaljeret som muligt med udgifter til frisør, kontaktlinser, gaver, transport, underholdning, fritidsinteresser, forsikringer, tandlæge, priser på daginstitutioner til børn, ferier m.m.
Behold et åbent sind omkring boligtypen inden for det prisniveau, du skal købe bolig i, og husk, at det er en rigtig god ide at sammenligne de forskellige boligtyper. Der er rigtig store forskelle på at bo i forskellige boligtyper.

Det er gratis at bruge vores tjeneste

En moderne boligadvokat arbejder gerne med en række specifikke emneområder da ingen boligadvokater kan være specialister i hele den omfattende danske boliglovgivning. Her er nogle få eksempler på emner:
  • Lejemål erhverv
  • Lånebevis
  • Matrikelkort
  • Persondataret
  • Renovering

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2300 Amager
MLS Law
Hveensvej 10
2300 København S
CVR: 33987471
Hjemmeside
FÜRST advokatfirma
Islands Brygge 26
2300 København S
CVR: 26911044
Hjemmeside
Invictus Advokatfirma
Skipper Clements Allé 7
2300 København S
CVR: 32046479
Hjemmeside