Boligadvokat Allerød

  • Få 3 seriøse tilbud fra boligadvokater i Allerød
  • Du får kun tilbud fra rutinerede advokater
  • Spar hurtigt 15 pct på en kvalitetssikret advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få juridisk hjælp med 3 boligadvokat tilbud i Allerød

14. juli 2018. Få 3 fantastiske tilbud, helt gratis, på en boligadvokat i Allerød. Det kræver blot at du udfylder kontaktformularen. Og det tager mindre end 7 minutter. Du kan helt gratis indsende din boligadvokatsag til en kompetent boligadvokat her på 3advokattilbud.dk, uanset størrelse og omfang af sagen.
Det er nemt - Det er hurtigt: Udfyld skemaet - Beskriv, hvad det er du har brug for advokathjælp til. Jo mere detaljeret du beskriver sagen, jo mere målrettede tilbud vil du modtage. Du kan spare op til 21 pct på advokatregningen i allerøg, bare ved at anvende vores gratis service.
Vores tilknyttede boligadvokater udfører alle type af boligopgaver. Fortæl hvad dit problem er, så sender vi problemet videre til vores tilknyttede samarbejdspartnere, så du kan finde det helt rigtige billige boligadvokat i Allerød. Beskriv sagen detaljeret så boligadvokaterne nemmere kan vurdere omfanget af opgaven.

Husk at læse tingbogsattesten

I tingbogsattesten finder du mange interessante informationer om den bolig, du påtænker at købe. Under punktet hæftelser fremgår det for eksempel hvor meget gæld, der er tinglyst af sælger i den pågældende bolig.
Kontroller oplysningerne om byrder. Heraf fremgår de servitutter, boligen er pålagt i form af lokalplaner, grundejerforeninger m.m. Ind imellem er en ejendom pålagt en byrde, som fx giver naboen ret til hver maj og september at trække sin båd over din kommende græsplæne.
Alt kan jo aftales, så se for god ordens skyld efter, om der er tinglyst særlige rettigheder. For i så fald kan du som hovedregel ikke komme af med dem igen, medmindre det gøres til et krav på købstidspunktet.

Spar mindst 33% på din boligopgave

Juridisk bistand til boligsager tilbydes i hele Allerød kommune:
  • Høvelte
  • Vassingerød
  • Lynge
  • Blovstrød
  • Lillerød

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3450 Allerød

Advokatfirmaet Ibenfeldt
Frederiksborgvej 54
3450 Allerød
CVR: 37158593
Hjemmeside
Advokatanpartsselskab Brix & Burmeister
Gydevang 39
3450 Allerød
CVR: 37752703
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Troelsen &Nielsen
Drabæksvej 2
3450 Allerød
CVR: 16223344
Hjemmeside