Boligadvokat i Allerød

  • Få 3 aktuelle tilbud fra boligadvokater i Allerød
  • Du får kun tilbud fra faglærde advokater
  • Spar let 40 procent på en troværdig advokat

Få 3 Boligadvokat tilbudFå juridisk hjælp med 3 boligadvokat tilbud i Allerød

22. december 2017. Mangler du en effektiv og billig boligadvokat i Allerød? Så er du havnet på det helt rigtige website. Her indhenter du gratis og enkelt 2-3 konkurrencedygtige tilbud fra kvalitetssikrede boligadvokater fra Allerød, der meget gerne vil løse din boligsag. Det er uanset om det drejer sig om entreprisekontrakter, forældrekøb eller F1-lån.
Du skal blot udfylde formularen online på kun 4 minutter og fortælle, hvilken type boligadvokatopgave du vil have hjælp til. Inden for 3 dage, modtager du skræddersyede tilbud fra 3 godkendre boligadvokater i Allerød. Du beslutter helt selv, hvilket tilbud du vil benytte.
Hvis ingen af ​tilbuddene er som forventet, kan du selvfølgelig afvise alle henvendelser. Advokaterne er i konkurrence om din opgave og derfor får du det optimale sammenligningsgrundlag og de bedste henvendelser.

Husk at læse tingbogsattesten

I tingbogsattesten finder du mange interessante informationer om den bolig, du påtænker at købe. Under punktet hæftelser fremgår det for eksempel hvor meget gæld, der er tinglyst af sælger i den pågældende bolig.
Kontroller oplysningerne om byrder. Heraf fremgår de servitutter, boligen er pålagt i form af lokalplaner, grundejerforeninger m.m. Ind imellem er en ejendom pålagt en byrde, som fx giver naboen ret til hver maj og september at trække sin båd over din kommende græsplæne.
Alt kan jo aftales, så se for god ordens skyld efter, om der er tinglyst særlige rettigheder. For i så fald kan du som hovedregel ikke komme af med dem igen, medmindre det gøres til et krav på købstidspunktet.

Spar mindst 33% på din boligopgave

Juridisk bistand til boligsager tilbydes i hele Allerød kommune:
  • Høvelte
  • Vassingerød
  • Lynge
  • Blovstrød
  • Lillerød

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 3450 Allerød
Advokatfirma Kim Schoop
Frederiksborgvej 54
3450 Allerød
CVR: 88798813
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Troelsen &Nielsen
Drabæksvej 2
3450 Allerød
CVR: 16223344
Hjemmeside
Advokat Hans Aue
Ravnsholtvej 18
3450 Allerød
CVR: 84659258
Hjemmeside