Boligadvokat i Aars

  • Få gratis 3 billige tilbud fra boligadvokater i Aars
  • Udfyld Udfyld skemaet online på under 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra godkendte boligadvokater

Få 3 tilbud

En certificeret dansk boligadvokat

3. august 2017. En certificeret dansk boligadvokat kan rådgive dig 100 procent uafhængigt om alt, der er relevant for dig i en bolighandel fra start til slut. Det vil sige lige fra boligens udbudte pris over vilkårene for handlen til finansieringsmuligheder og berigtigelse og skødeudarbejdelse.
Medlemmer af Danske BOLIGadvokater er din mand i bolighandlen og 100 pct uafhængig af andre rådgivere, firmaer mv. i din bolighandel. Din Danske BOLIGadvokat modtager ikke bonus, provision, honorar eller anden form for betaling fra andre end dig.
Det er din klare sikkerhed for, at din boligadvokat rådgiver og vejleder dig med udgangspunkt i hvad han mener tjener dig bedst. En boligadvokat, der er medlem af Dansk BOLIGadvokat er ansvarsforsikret og forpligter sig til hvert år at deltage i efteruddannelse inden for boligområdet.

Udstykning af nye sommerhusgrunde

Miljøministeriet har netop færdig behandlet 88 kommuners ansøgninger om lov til yderligere udstykning af sommerhusgrunde i 270 områder. Det politiske krav var, at udvidelse kunne ske bag ved et eksisterende sommerhusområde, altså væk fra kystlinjer.
Resultatet, efter at lovgivningen samt Skov- og Naturstyrelsen har vurderet hver enkelt ansøgning, er, at 34 kommuner får lov til at udstykke sommerhusgrunde, der støder op til 70 eksisterende sommerhusområder.
I alt 5.143 nye sommerhuse kan bygges. Men udstykningen vil ske på en sådan måde, at alle fortsat kan nyde skov og strand, hvilket også på lang sigt vil sikre værdien af at være sommerhusejer. Den samlede mængde af sommerhuse øges fra ca. 203.000 til 208.000.

Få en skrap advokat til din boligsag

Boligadvokater i Aars arbejder eksempelvis med følgende opgaver.
  • Seriesalg
  • Restgældrisiko
  • Rentetilpasningslån
  • Realkreditrente
  • Obligationslån

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9600 Aars
Advokatfirmaet Stenum
Søndergade 22
9600 Aars
CVR: 99396350
Hjemmeside
Advokathuset Himmerland ApS
Kirkegade 1
9600 Aars
CVR: 31424992
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bindslev & Kjeldsen ApS
Himmerlandsgade 109
9600 Aars
CVR: 30525965
Hjemmeside