Boligadvokat Aarhus

  • Få 3 sikre tilbud fra boligadvokater i Aarhus
  • Du får kun tilbud fra fleksible advokater
  • Spar op til 15 pct på en professionel advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

3 gratis boligadvokat tilbud i Aarhus. Spar tid og penge

18. juli 2018. Beskriv din boligadvokat opgave i webskemaet på under 5 min. Her på 3advokattilbud.dk finder vi 3 velegnede og billige boligadvokater i Århus, hvis kompetencer opfylder dine ønsker og krav. I løbet af 2-3 dage tager de udvalgte boligadvokater kontakt til dig med hver deres superskarpe tilbud.
Du modtager besked på mail eller telefon hver gang en boligadvokat ønsker at give dig et tilbud. Boligadvokaterne modtager ligeledes dine kontaktinformationer, således at I kan lave den endelige aftale i fællesskab. Få 3 gratis tilbud på en boligadvokat i Århus på 2-3 dage.
Danske boligadvokater arbejder løbende på at begrænse sort arbejde og for at få kunderne til kun at hyre godkendte fagfolk, når en advokatopgave skal løses. Det behøver sådan set ikke at koste en formue at få en professionel boligadvokat til at klare din boligsag - heller ikke i Århus :-)

Matrikelkort, tilstandsrapport og BBR-ejermeddelelse

Et matrikelkort indeholder dokumentation for arealet på enten en grund eller arealet af en lejlighed. Her kan du evt. kontrollere, at matrikelkortets oplysninger stemmer overens med de faktiske forhold, du oplever i praksis.
Læs tilstandsrapporten grundigt og tjek efter, hvad det i praksis betyder at ændre de punkter den byggesagkyndige har registreret. En skade kategoriseret som K1 kan i praksis godt være dyrere at reparere end skaden, der markeres som K3. Brug din sunde fornuft og alliér dig gerne med en håndværker, du kender, eller brug penge på din egen byggesagkyndige.
I BBR-ejermeddelelsen kan du se den offentlige vurdering, samt hvad din årlige udgift til kommunen og amtet i grundskyld bliver. Udgifter til renovation, rottebekæmpelse, vandafledning m.m. fremgår ligeledes.

Det er nemt og hurtigt at få 3 advokattilbud

Hele Århus kommune er omfattet af vores tilbud om at indhente 3 gratis advokattilbud:
  • Malling
  • Beder
  • Risskov
  • Skejby
  • Thorasminde

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 8000 Aarhus

Innova Advokatfirma
Mindet 2
8000 Århus C
CVR: 32278582
Hjemmeside
Advokat Troels Pedersen
Store Torv 10
8000 Århus C
CVR: 32753698
Hjemmeside
Hulgaard Advokater P/S
Åboulevarden 49
8000 Aarhus C
CVR: 33375085
Hjemmeside