Boligadvokat i Aalborg

  • Få gratis 3 konkrete tilbud fra boligadvokater i Aalborg
  • Udfyld Udfyld onlineformularen på kun 3 minutter
  • Du får kun tilbud fra autoriserede boligadvokater

Få 3 tilbud

Valg af byggestil ved køb af ny bolig

3. august 2017. Har du gjort dig nogle tanker om, hvilken byggestil du godt kunne tænke dig din næste bolig er udført i? Det er langtfra alle stilarter der er lige kønne men til gengæld kan man gøre et rigtig godt køb, hvis man ikke går så meget op i udseendet men mere i størrelsen eller beliggenheden.
Her er et par eksempler på de mest almindelige byggestile i Danmark: Moderne med minimalistiske løsninger. Klassisk med stuk og plankegulve. Bondegårdsstil med stråtag. Funkis fra 1930'erne. Traditionelle murstensejendomme fra 1950'erne. Parcelhus fra 1960/1970'erne.
Tænk også over om en garage eller carport er vigtig og om du har brug for 1 eller 2 pladser. Måske flytter du et sted hen med god kollektiv transport, så du slet ikke har brug for en bil længere?

Køb af andelsseniorbolig

At få adgang til eksisterende andelsboligforeninger er lige så vanskeligt som adgang til lejeboligmarkedet. Her er det en fordel at kende nogen, som sidder i andelsforeningens bestyrelse, eller personer, som i forvejen bor i ejendommen, der kan hjælpe med til, at man bliver noteret på andelsforeningens venteliste.
Nye andelsboligprojekter er straks lettere at få adgang til. For her er det ligesom ved ejerboligmarkedet først til mølle-princippet, der gælder. Men nye andelsforeninger vil sædvanligvis være lige så omkostningstunge i den månedlige afgift som en ejerbolig.
Det skyldes naturligvis, at et nyt andelsprojekt er fuldt belånt, og at andelsforeningen igennem de næste mange år skal have nedbragt lånet, før huslejen kan nedsættes. Prisen på selve andelen kan variere meget både i forhold til hele andelsforeningens bygningsværdi og i forhold til den efterfølgende husleje.

Modtag gratis 3 tilbud i Aalborg - nemt og hurtigt

Boligadvokater i Aalborg servicerer naturligvis hele kommunen:
  • Nørre Tranders
  • Hasseris
  • Storvorde
  • Gudumholm
  • Oppelstrup

Få 3 tilbud


Eksempler på boligadvokat i 9000 Aalborg
HjulmandKaptain
Badehusvej 16
9000 Aalborg
CVR: 27080677
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henrik Christensen & Partnere
Algade 31
9000 Aalborg
CVR: 25280725
Hjemmeside
Advokatfirmaet Vingaardshus A/S
Vingårdsgade 22
9000 Aalborg
CVR: 19232107
Hjemmeside