Boligadvokat Aabenraa

  • Få 3 personlige tilbud fra boligadvokater i Aabenraa
  • Du får kun tilbud fra kvalitetsbevidste advokater
  • Spar hurtigt 35 pct på en pålidelig boligadvokat

Få 3 Boligadvokat Aabenraa tilbud
Ageras Advokattilbud

Boligadvokat i Aabenraa? Få gratis 3 tilbud - spar 30%

Ønsker du at finde en boligadvokat i Aabenraa? Så udfyld skemaet online på mindre end 6 minutter og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra 3 lokale boligadvokater. Vi indhenter tilbud fra autoriserede Aabenraa boligadvokater i løbet af 44 timer på alle hverdage.
Du behøver ikke at spilde tid på at lede efter boligadvokater i Aabenraa i telefonbogen. Lad i stedet boligadvokaterne komme til dig. Når vi indhenter tilbud til dig, ved boligadvokaterne, at de er i konkurrence og udarbejder derfor et ekstra godt tilbud. Få 27 procent i rabat med 3 gode boligadvokattilbud.
Et eksempel på omstødelse af en ægtepagt, hvor et vilkår i ægtepagten tilsidesattes efter aftaleloven § 32 om fejlskrift eller anden fejltagelse, idet manden ikke fandtes at have haft grundlag for at mene, at det fra hustruen og den medvirkende advokats side var tilsigtet, at hans pensionsmidler skulle blive hans særeje.

Rentegaranti på et realkreditlån

Nykredit, Totalkredit og Realkredit Danmark og BRF har lavet et produkt, hvor låntagerens rente automatisk følger med ned igen, hvis renten falder efter en periode med stigning. Så mon ikke Nordea Kredit er lige på trapperne med samme tilbud?
Det betyder i praksis en pæn besparelse, fordi man slipper for en eventuel omlægning med de omkostninger, der medfølger. Det er klart bedre end de gamle garantiprodukter, realkreditinstitutter for ca. et år siden kunne tilbyde.
Da blev renten låst fast ved et renteloft på for eksempel 5%. Hvis renten efterfølgende faldt, var man nødt til at vurdere, om man skulle bruge de penge, det koster at omlægge, for at få en lavere rente.

Hele Aabenraa er omfattet af vores net af boligadvokater

Modtag 3 gratis tilbud fra boligadvokater i Aabenraa kommune - uanset hvilken by, du bor i:
  • Store Jyndevad
  • Tinglev
  • Terkelsbøl
  • Bylderup-Bov
  • Bolderslev

Få 3 Boligadvokat Aabenraa tilbud


Eksempler på boligadvokat i 6200 Aabenraa

Fischer Advokatfirma ApS
Madevej 11
6200 Aabenraa
CVR: 32341004
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Berit Møller Lenschow
Bjerggade 4
6200 Aabenraa
CVR: 39458284
Hjemmeside
Jesper Baungaard Advokatanpartsselskab
Lindbjergparken 70
6200 Aabenraa
CVR: 29151482
Hjemmeside