Boligadvokat Østerbro

  • Få 3 friske tilbud fra boligadvokater i Østerbro
  • Du får kun tilbud fra lokale advokater
  • Spar mindst 30 procent på en solid advokat

Få 3 Boligadvokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Boligadvokat på Østerbro? Få gratis 3 godkendte tilbud

22. juli 2018. Den hurtige vej til den rigtige boligadvokat på Østerbro. 3advokattilbud.dk har siden 2014 formidlet en lang række boligadvokat opgaver over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde en superdygtig boligadvokat på Østerbro.
Beskriv kort din situation i formularen så kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere den helt rigtige boligadvokat til at kontakte dig. Boligadvokaterne kontakter dig direkte inden for 1-2 arbejdsdage med hver deres gode tilbud på din boligsag.
Det er 100% gratis og uforpligtende for dig og du modtager kun tilbud fra i forvejen godkendte og seriøse boligadvokater på Østerbro. På denne måde er du altid i de bedste hænder under hele sagsforløbet. Tryk på den grønne knap og indsend din boligsag til os.

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed

Hvor har jeg lyst til at bo? Her tager du hul på alle de overvejelser, som ofte er styret af dine personlige præferencer og specielt dine følelser. Må huset ligge på den forkerte side af ringvejen, kan du leve med støjen? Måske finder du her en ejendom i bedre kvalitet og med en 300-500.000 kr. lavere kontantpris.
Eller har du det godt med at bo i en lejlighed tæt på et industrikvarter? Typisk betyder en mindre god beliggenhed, at man får bedre kvalitet til en væsentlig lavere pris. Find ud af om eller hvor, du vil gå på kompromis. Har du lyst til at bo nord eller syd for byen?
Eller skal det være centralt i centrum af byen, tæt på cafeer, venner og restauranter? Skal det være i dit barndomskvarter? Er der en bestemt bolig, som har indprentet sig som den helt rigtige?

Indtast din opgave i skemaet nu

Her er en liste med nogle få af de mange emner som en boligadvokat arbejder med hver dag:
  • Adkomst
  • Afgiftsfrie gaver
  • Dispositionsdato
  • Ejerlejlighedskort
  • Frister

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2100 Østerbro

InHouse Advokatfirma
Lyngbyvej 2
2100 København Ø
CVR: 33678932
Hjemmeside
Adacta Advokater ApS
Øster Farimagsgade 67
2100 København Ø
CVR: 32764231
Hjemmeside
Plesner Advokatpartnerselskab
Amerika Plads 37
2100 København Ø
CVR: 38477935
Hjemmeside