Boligadvokat i Østerbro

  • Få gratis 3 aktuelle tilbud fra boligadvokater i Østerbro
  • Udfyld Udfyld online skemaet på mindre end 6 minutter
  • Du får kun tilbud fra rutinerede boligadvokater

Få 3 Boligadvokat tilbud

Husk at undersøge advokatens anbefalinger

22. november 2017. Den hurtige vej til den rigtige boligadvokat på Østerbro. 3advokattilbud.dk har siden 2014 formidlet en lang række boligadvokat opgaver over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde en superdygtig boligadvokat på Østerbro.
Beskriv kort din situation i formularen så kan vi bedre hjælpe dig og nemmere identificere den helt rigtige boligadvokat til at kontakte dig. Boligadvokaterne kontakter dig direkte inden for 1-2 arbejdsdage med hver deres gode tilbud på din boligsag.
Det er 100% gratis og uforpligtende for dig og du modtager kun tilbud fra i forvejen godkendte og seriøse boligadvokater på Østerbro. På denne måde er du altid i de bedste hænder under hele sagsforløbet. Tryk på den grønne knap og indsend din boligsag til os.

Beliggenhed, Beliggenhed, Beliggenhed

Hvor har jeg lyst til at bo? Her tager du hul på alle de overvejelser, som ofte er styret af dine personlige præferencer og specielt dine følelser. Må huset ligge på den forkerte side af ringvejen, kan du leve med støjen? Måske finder du her en ejendom i bedre kvalitet og med en 300-500.000 kr. lavere kontantpris.
Eller har du det godt med at bo i en lejlighed tæt på et industrikvarter? Typisk betyder en mindre god beliggenhed, at man får bedre kvalitet til en væsentlig lavere pris. Find ud af om eller hvor, du vil gå på kompromis. Har du lyst til at bo nord eller syd for byen?
Eller skal det være centralt i centrum af byen, tæt på cafeer, venner og restauranter? Skal det være i dit barndomskvarter? Er der en bestemt bolig, som har indprentet sig som den helt rigtige?

Indtast din opgave i skemaet nu

Her er en liste med nogle få af de mange emner som en boligadvokat arbejder med hver dag:
  • Adkomst
  • Afgiftsfrie gaver
  • Dispositionsdato
  • Ejerlejlighedskort
  • Frister

Få 3 Boligadvokat tilbud


Eksempler på boligadvokat i 2100 Østerbro
Advokat Torben Henriksen
Østerbrogade 103
2100 København Ø
CVR: 61694811
Hjemmeside
Nielsen & Thomsen Advokater
Østbanegade 55
2100 København Ø
CVR: 10414296
Hjemmeside
Contago
Hesseløgade 56
2100 København Ø
CVR: 37090158
Hjemmeside