Advokat i Vordingborg

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Vordingborg
  • Udfyld online skemaet på under 5 minutter
  • Spar 10 % på en faglærd advokat

Få 3 tilbud

Kan man bruge en billig advokat?

3. august 2017. En advokattimepris kan sagtens ligge på over 2.000 kr i timen. Derfor kan det være ret fristende at finde en billig advokat i stedet. Her skal du dog passe lidt på. Billige advokater er ofte dem, der ikke har særlig meget erfaring og du risikerer at tabe din sag.
Afhængig af sagens omfang skal du derfor tænke dig godt om før du hyrer den billigste advokat. Husk derfor altid som det første, at spørge om eventuelle referencer. Det kan være med til at give et godt indtryk af, hvordan advokaten har klaret sig i tidligere sager. Prøv også at Google ham.
Hvis du bestiller 3 advokattilbud via vores service og du ønsker den billigste advokat i Vordingborg, kan vi naturligvis indskrænke søgningen til dette. Sådan finder du en billig advokat men alligevel god advokat, som du kan stole på vil tage sig godt at din sag.

Få et advokat til at gennemføre boskiftet

I forbindelse med arvesager og dødsbo, er det vigtigt, at alle implicerede parter er sikre på, at sagen bliver gennemført på retfærdig vis. Der kan meget let opstå splid mellem arvinger, som ellers er i familie eller er venner, og som derfor vil komme til at se hinanden i fremtiden.
I 3advokattilbud.dk´s netværk har vi erfarne og specialiserede advokater, som gennemfører et boskifte, så der skabes mindst mulig splid og tvivl. Advokaterne sørger for, at alle parter løbende informeres om sagens gang og at arveloven bliver overholdt til punkt og prikke.
Når afdødes bo skal behandles, skal alle afdødes forhold og forpligtelser afvikles f.eks. i forhold til Skat og andre offentlige myndigheder. Advokaterne rådgiver de efterladte om afvikling af dødsboer og udarbejder de nødvendige opgørelser til skifteretten og Skat.

Brug vores gratis onlineservice

Få 3 gode tilbud på advokathjælp uanset hvor i Vordingborg kommune, du befinder dig:
  • Præstø
  • Mern
  • Kalvehave
  • Lundby
  • Nyråd

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 4760 Vordingborg
Advokat Jesper Popp
Bjerremarksgården 35
4760 Vordingborg
CVR: 11929699
Hjemmeside
Axia Advokater
Algade 34 A
4760 Vordingborg
CVR: 28932847
Hjemmeside
Advokatfirmaet Kromann Nielsen
Rådhustorvet 4 B
4760 Vordingborg
CVR: 38186825
Hjemmeside