Advokat i Vojens

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Vojens
  • Udfyld formularen online på under 8 minutter
  • Billig advokat - Spar 20% på et billigt firma

Få 3 Advokat tilbudIndhent gratis 3 gode og billige advokat tilbud i Vojens

21. december 2017. Bor du i Vojens, kan en effektiv advokat i Vojens hurtigt hjælpe dig med din advokatopgave. Her på siden kan du gratis og nemt få seriøse tilbud fra 3 forskellige seriøse advokater i Vojens og derefter kan du selv vælge, hvilket af de to-tre konkurrencedygtige tilbud, du helst vil acceptere.
Du behøver ikke benytte dig af nogen af tilbuddene, såfremt de ikke er efter dit hoved. Modtagelse af tilbud er som tidligere nævnt gratis og hurtigt - så kan det ikke blive enklere. Bestil 3 seriøse tilbud, så du hurtigt kan beslutte dig for netop den advokat, som kan leve op til dine krav til udførelse og pris.
Et veletableret advokat kontor i eller i nærheden af Vojens udfører dagligt en lang række forskellige advokatopgaver. Lige fra byggesager og testamenteskrivning over erhvervsinkasso og EU ret til forældremyndighed og gældssanering.

Hvad er Regres?

Regres betyder, at betaleren, fx et forsikringsselskab, kan kræve beløbet helt eller delvist tilbage fra en (anden) ansvarlig skadevolder. Hovedreglen er, at der er regres i forhold til en ansvarlig skadevolder.
Begrænsninger i regresadgangen I det omfang en skade er dækket af en tingsforsikring eller en driftstabsforsikring, er der ikke regres mellem forsikringsselskabet og skadevolder, medmindre denne har handlet forsætligt eller groft uagtsomt jf. erstatningsansvarslovens § 19.
Der er heller ikke regresadgang, hvis skaden for eksempel er forvoldt ved udøvelse af offentlig eller erhvervsmæssig virksomhed eller virksomhed, der kan ligestilles hermed.

Den nemme vej til 3 skarpe advokattilbud

En professionel advokat i Vojens kan hjælpe dig med en lang række opgaver f.eks.:
  • Børnesager
  • Erstatning og ansvar
  • IP, IT, medier
  • Lejesager
  • Personskade

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6500 Vojens
Advokat Gert Drews
Østergade 13
6500 Vojens
CVR: 33291345
Hjemmeside
Peder Agger ApS
Rådhuscentret 21
6500 Vojens
CVR: 25784170
Hjemmeside
Berg Advokater Advokatanpartsselskab
Rådhuscentret 21
6500 Vojens
CVR: 31856132
Hjemmeside