Advokat i Virum

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Virum
  • Udfyld web skemaet på kun 10 minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde udføres af lokale firmaer

Få 3 Advokat tilbudVirum advokat? Få 3 tilbud og spar op til 35%

21. december 2017. Udfyld onlineformularen på mindre end fire minutter og fortæl, hvad det er du har behov for hjælp til. Skriv så vidt muligt detaljeret så advokatfirmaerne får det mest gunstige udgangspunkt for, om de vil byde på din opgave.
Jo bedre din sag er forklaret, jo bedre og mere præcise tilbud tilsendes du. Bemærk - det er aldeles gratis for dig at indsende en advokatopgave. Her på 3advokattilbud.dk er vi nemlig eksperter i at rundsende advokat opgaver mellem private og advokatfirmaer i eller i nærheden af Virum.
Alle sager bliver behandlet med udgangspunkt i den store erfaring vores tilknyttede advokatfirmaer har fået fra et utal af advokatopgaver gennem årene. Lad os finde den helt rigtige advokat til din sag - gratis og uforpligtende. Indsend din opgave i dag!

Spar mindst 30% på oprettelse af testamente

Mange danskere har ikke noget testamente, selv om det er meget let at oprette. Det er heller ikke særlig dyrt eller tager lagt tid. Den nuværende arvelovs regler svarer ofte ikke til de ønsker og krav, som de fleste af os har i dagens Danmark.
De fleste som efterlader sig en samlet formue på over 50.000 DKK kan med fordel oprette et testamente. Hvert år oprettes der omkring 35.000 testamenter i Danmark og ca. 350.000 danskere har nu et testamente. Det anslås, at fem gange så mange burde oprette et testamente.
Nogle mennesker har et akut behov for at få udarbejdet et testamente, for at sikre deres nærmeste og sig selv. Andre ville med glæde oprette et testamente, hvis de vidste, hvilken sikring de kunne opnå ved et fornuftigt testamente.

Få en advokat med overblik til at hjælpe dig

Advokatområdet er stort og uoverskueligt for menigmand. Her følger et lille udvalg af emner.
  • Selvejende institutioner
  • Separation
  • Tysk-danske retsforhold
  • Voldgiftssager
  • Økonomiske analyser

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2830 Virum
Advokatfirmaet Erik Korpela-Andersen
Hjortholmsvej 2
2830 Virum
CVR: 11918190
Hjemmeside
Advokat Birte Ortmann
Hummeltoften 3C
2830 Virum
CVR: 57906553
Hjemmeside
Raadgiver.dk ApS
Frederiksdalsvej 82 D
2830 Virum
CVR: 37550329
Hjemmeside