Advokat Videbæk

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Videbæk
  • Udfyld skemaet på mindre end 10 minutter
  • Billig advokat - Overlad det hårde arbejde til os

Få 3 Advokat Videbæk tilbud
Ageras Advokattilbud

Indhent 3 gode og gratis advokat tilbud i Videbæk

Få 3 tilbud - gratis og uforpligtende - på en effektiv advokat i Videbæk området. Udfyld online formularen på ca 3-5 minutter og beskriv dit behov for advokat assistance. Jo flere detaljer du oplyser om din sag, jo mere præcise tilbud modtager du.
I løbet af omkring 24 timer modtager du tre stærke tilbud i din indbakke fra fleksible advokater, der gerne vil løse din advokatopgave. Sådan kan du spare op til 25 procent på salæret i forhold til, hvis du selv skulle indhente tilbud på advokathjælp hos forskellige advokat kontorer.
Klik på den grønne knap og udfyld formularen online på under 3 minutter allerede i dag! Du modtager kun henvendelser fra i forvejen godkendte advokat kontorer omkring Videbæk, der er særligt udvalgt til at behandle netop din specifikke sag. Klik på den grønne knap - så er du i gang!

Hvad er adhæsion?

Adhæsion betyder at forfølge et civilretligt pengekrav i forbindelse med en offentlig straffesag. Reglerne følger af retsplejelovens § 991. Hvis man har været udsat for en handling, der er en overtrædelse af borgerlig straffelov, har politiet pligt til at vejlede om adgangen til at gøre et erstatningskrav gældende i forbindelse med straffesagen.
Der betales ikke retsafgift ved adhæsionskrav, hvilket betyder, at det er gratis at nedlægge erstatningskravet. Hvis en sigtelse afgøres med et bødeforlæg, kan politiet ikke bringe et erstatningskrav for retten, hvis en skadelidt ønsker erstatning.
Udvidet adhæsion i færdselssager, hvor der er objektivt ansvar for det skadevoldende motoriserede køretøj gælder en udvidet adhæsionsadgang i forhold til at fremsætte et erstatningskrav.

Lad grundige firmaer løse din opgave

På 3advokattilbud.dk kan vi levere tilbud inden for en række meget forskellig områder.
  • Få 3 tilbud fra dygtige firmaer
  • Effektive fagfolk står klar til din opgave
  • Benyt vores gratis service nu
  • Der er penge at spare (10%)
  • Find det billigste firma i dag

Få 3 Advokat Videbæk tilbud


Eksempler på advokat i 6920 Videbæk

​Johansen og Bliddal
Bredgade 20
6920 Videbæk
CVR: 29916462
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hummelhof Frandsen
Bredgade 13
6920 Videbæk
CVR: 35736468
Hjemmeside
Advokatfirmaet Lotte Bliddal ApS
Bredgade 20
6920 Videbæk
CVR: 30243722
Hjemmeside