Advokat i Viby

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Viby
  • Udfyld formularen online på under 4 minutter
  • Spar 15 procent på en professionel advokat

Få 3 tilbud

Forskellige grader af advokater

3. august 2017. En nyuddannet advokat har kun møderet i Byretten, der er den laveste retsinstans. Når advokaten har opnået erfaring som procedør, kan den pågældende opnå møderet i Landsretten, som er den midterste retsinstans. Advokaten skal dog først fuldføre to prøvesager i Landsretten for at kunne opnå dette.
Herefter må advokaten tilføje et (L) efter sit navn. Den øverste retsinstans er Højesteret. Opnår advokaten møderet her, må den pågældende tilføje et (H) efter navnet. En advokats ret til at føre sager højt op i domstolssystemet har stor betydning i ankesager.
Har man en sag, som bliver anket til en højere retsinstans end advokaten har møderet i, kan man blive nødt til at skifte advokaten ud. En advokats møderet har som regel også indvirkning på advokatens pris. En advokat med møderet i Højesteret er sandsynligvis dyrere, end en advokat som kun har møderet i Byretten.

Testamenter, ægtepagter og særeje

Få i god tid checket testamenter og ægtepagter igennem. Familier i dagens Danmark består ikke længere af kernefamilien med mor, far og fælles børn. I dag er der ofte børn fra både tidligere og nuværende forhold, og det er derfor vigtigt at tage stilling til, hvad der skal ske med formuen.
Det kan blive ganske tilfældigt, hvilke børn der ender med at arve, hvis man ikke opretter et testamente. For at undgå, at det offentlige beslutter, hvad der skal ske med din formue når du dør, anbefaler vi at du får udarbejdet et testamente hos en advokat.
Som bekendt skal der betales afgift til staten, når man arver. Det er derfor en rigtig god idé at overdrage (forære) penge og ejendom i god tid mens man stadig er i live og ved sine fulde fem. På den måde skal arvingerne ikke betale mere end højst nødvendigt i arveafgift.

En advokat fører din sag i byretten

Her er 5 eksempler på emner som advokater kan hjælpe med:
  • Advokatforbehold
  • Bestyrelsesarbejde
  • Ejeraftaler
  • Grønlandsk-danske retsforhold
  • Kollektiv arbejdsret

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 4130 Viby
eLawyers
Åbakkevej 15
4130 Viby Sjælland
CVR: 12792581
Hjemmeside
Jystrup Advokat
Slettebjergvej 66
4174 Jystrup
CVR: 31340152
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jan Bo Busholdt
Krogvej 24
4140 Borup
CVR: 32585612
Hjemmeside