Advokat Vejle

  • Få 3 gode tilbud fra advokater i Vejle
  • Udfyld skemaet online på bare 10 minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde - gratis og uforpligtende

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få tre advokat tilbud på juridisk bistand i Vejle

15. juni 2018. Mangler du en seriøs advokat i Vejle? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På 3advokattilbud.dk får du gratis og let tre gode tilbud fra professionelle advokater i Vejle, der gerne vil gennemføre din advokatopgave. Der er hvad enten du har brug for et testamente, et skøde eller noget helt andet.
Det eneste du skal, er at skrive i online skemaet på kun fire minutter og forklare, hvilken slags opgave, du ønsker løst. Inden for 36 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 reelle advokater i Vejle. Du vælger selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af ​tilbuddene er acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til alle henvendelser.
Indsend din opgave og modtag hurtigt 3 stærke tilbud fra vores godkendte partnere i Vejle området. Få op til to-tre skræddersyede advokat tilbud allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke tid nu så husk at lave et bogmærke på 3advokattilbud.dk.

Objektivt ansvar i færdselsloven

Objektivt ansvar findes blandt andet i færdselsloven, hvoraf det fremgår. at ejer/bruger af et motorkøretøj, som færdes inden for færdselslovens område, og hvor køretøjet er i brug som trafikmiddel, er objektivt ansvarlig for den skade køretøjet forvolder ved færdselsuheld eller brand og eksplosion fra køretøjet.
En række andre love har også bestemmelser om objektivt ansvar. Det gælder for eksempel hundeloven,jernbaneloven, arbejdsskadeloven og luftfartsloven. Der eksisterer også et begreb kaldet Ansvar for undladelser.
Det er ikke kun handlinger, som bevirker, at man kan ifalde ansvar. Også undladelser - dvs. ikke at handle kan føre til ansvar, hvor det at foretage en handling er egnet til at forhindre, at en skade opstår.

Lad seriøse firmaer løse din opgave

Få gratis 3 advokattilbud på en lang række områder blandt andet:
  • Iværksætterselskaber
  • Køb og salg af fast ejendom
  • Life Science
  • Procesret
  • Skibsbygningskontrakter

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7100 Vejle

Skov Advokater
Havneparken 4
7100 Vejle
CVR: 16643483
Hjemmeside
Keld Norup
Havneparken 1
7100 Vejle
CVR: 26686776
Hjemmeside
Birgitte Dejgaard Advokatanpartsselskab
Enebærvej 11
7100 Vejle
CVR: 38113550
Hjemmeside