Advokat i Vejle

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Vejle
  • Udfyld skemaet online på under 5 minutter
  • Spar 30 procent på en erfaren advokat

Få 3 tilbud

Vælg selv blandt 3 gode tilbud

3. august 2017. Mangler du en seriøs advokat i Vejle? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På 3advokattilbud.dk får du gratis og let tre gode tilbud fra professionelle advokater i Vejle, der gerne vil gennemføre din advokatopgave. Der er hvad enten du har brug for et testamente, et skøde eller noget helt andet.
Det eneste du skal, er at skrive i online skemaet på kun fire minutter og forklare, hvilken slags opgave, du ønsker løst. Inden for 36 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 reelle advokater i Vejle. Du vælger selv, hvilket tilbud du vil benytte. Hvis ingen af ​tilbuddene er acceptable, kan du naturligvis sige nej tak til alle henvendelser.
Indsend din opgave og modtag hurtigt 3 stærke tilbud fra vores godkendte partnere i Vejle området. Få op til to-tre skræddersyede tilbud allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke tid nu så husk at lave et bogmærke på 3advokattilbud.dk.

Objektivt ansvar i færdselsloven

Objektivt ansvar findes blandt andet i færdselsloven, hvoraf det fremgår. at ejer/bruger af et motorkøretøj, som færdes inden for færdselslovens område, og hvor køretøjet er i brug som trafikmiddel, er objektivt ansvarlig for den skade køretøjet forvolder ved færdselsuheld eller brand og eksplosion fra køretøjet.
En række andre love har også bestemmelser om objektivt ansvar. Det gælder for eksempel hundeloven,jernbaneloven, arbejdsskadeloven og luftfartsloven. Der eksisterer også et begreb kaldet Ansvar for undladelser.
Det er ikke kun handlinger, som bevirker, at man kan ifalde ansvar. Også undladelser - dvs. ikke at handle kan føre til ansvar, hvor det at foretage en handling er egnet til at forhindre, at en skade opstår.

Lad seriøse firmaer løse din opgave

Få gratis 3 advokattilbud på en lang række områder blandt andet:
  • Iværksætterselskaber
  • Køb og salg af fast ejendom
  • Life Science
  • Procesret
  • Skibsbygningskontrakter

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 7100 Vejle
Hoff Advokatfirma
Flegmade 15
7100 Vejle
CVR: 36364424
Hjemmeside
Jensen Advokatfirma
Porschevej 3
7100 Vejle
CVR: 32062296
Hjemmeside
Codex Advokater Advokatpartnerselskab
Damhaven 5 B
7100 Vejle
CVR: 34889791
Hjemmeside