Advokat Vejle

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Vejle
  • Udfyld formularen på bare 6 minutter
  • Billig advokat - Få løst dit problem nu

Få 3 Advokat Vejle tilbud
Ageras Advokattilbud

Veje i postnummer 7100

Lysholt Allé
Mølholmvej
Kirketorvet
Lundhusvej
Kildevang
Lien
Kappelagervej
Jyllandsgade
Petersmindevej
Nutzhornsgade
Lillegårdsvej
Marsvej
Karensdalvej
Novavej
Keglekærvej
Høgsholtvej
Nørrebjerget
Løgitmark
Krathave
Kabbeltoft

Få tre advokat tilbud på juridisk bistand i Vejle

Mangler du en seriøs advokat i Vejle? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På 3advokattilbud.dk får du gratis og let tre gode tilbud fra professionelle advokater i Vejle, der gerne vil gennemføre din advokatopgave. Der er hvad enten du har brug for et testamente, et skøde eller noget helt andet.
Det eneste du skal, er at skrive i online skemaet på kun fire minutter og fortælle om din advokatsag. Inden for 36 timer, får du skarpe tilbud fra 2-3 solide og billige advokater i Vejle. Du kan gennemlæse alle tilbud hjemme hos dig selv i fred og ro og vælger selv, hvilket tilbud du eventuelt vil benytte.
Indsend din advokatsag på 5-8 minutter og modtag hurtigt 3 personificerede tilbud fra vores godkendte partnere i Vejle området. Få op til to-tre skræddersyede advokat tilbud allerede i dag før du glemmer det. Har du ikke tid nu så husk at gemme et bogmærke på 3advokattilbud.dk.

Objektivt ansvar i færdselsloven

Objektivt ansvar findes blandt andet i færdselsloven, hvoraf det fremgår. at ejer/bruger af et motorkøretøj, som færdes inden for færdselslovens område, og hvor køretøjet er i brug som trafikmiddel, er objektivt ansvarlig for den skade køretøjet forvolder ved færdselsuheld eller brand og eksplosion fra køretøjet.
En række andre love har også bestemmelser om objektivt ansvar. Det gælder for eksempel hundeloven,jernbaneloven, arbejdsskadeloven og luftfartsloven. Der eksisterer også et begreb kaldet Ansvar for undladelser.
Det er ikke kun handlinger, som bevirker, at man kan ifalde ansvar. Også undladelser - dvs. ikke at handle kan føre til ansvar, hvor det at foretage en handling er egnet til at forhindre, at en skade opstår.

Lad seriøse firmaer løse din opgave

Få gratis 3 advokattilbud på en lang række områder blandt andet:
  • Iværksætterselskaber
  • Køb og salg af fast ejendom
  • Life Science
  • Procesret
  • Skibsbygningskontrakter

Få 3 Advokat Vejle tilbud


Eksempler på lokal advokat i Vejle

Christian Junge Advokatfirma
Ladegårdsvej 2
7100 Vejle
CVR: 31519721
Hjemmeside
Hoff Advokatfirma
Flegmade 15
7100 Vejle
CVR: 36364424
Hjemmeside
Birgitte Dejgaard Advokatanpartsselskab
Enebærvej 11
7100 Vejle
CVR: 38113550
Hjemmeside