Advokat i Vejen

  • Få 3 sikre tilbud fra advokater i Vejen
  • Udfyld formularen på bare 5 minutter
  • Billig advokat - Spar nemt op til 10%

Få 3 Advokat tilbudFå 3 advokat tilbud i Vejen helt og aldeles gratis

21. december 2017. Mangler du en advokat i Vejen? Så er du kommet til det rigtige website. På dette website kan du - gratis og let - få 3 seriøse henvendelser fra advokatfirmaer i Vejen-området, der gerne vil hjælpe dig med din advokatopgave - og det er ikke så dyrt som du tror.
Udfyld online formularen på mindre end 2 minutter og modtag en fast attraktiv pris på juridisk advokat bistand i Vejen. De pålidelige advokatfirmaer leverer juridisk bistand med fokus på høj kvalitet til skarpe konkurrencedygtige priser.
Slip for selv at skulle indhente priser og tilbud på advokat hjælp i Vejen. Lad i stedet de godkendte advokatselskaber i vores netværk konkurrere om at vinde din advokatopgave. Du beslutter selv, hvilket af de skarpe tilbud du bedst synes om. Held og lykke med din sag!

Arbejdsgivers regreskrav

Udgangspunktet er, at arbejdsgiveren har delvis regreskrav mod arbejdstageren, idet de hæfter solidarisk. Det følger imidlertid af erstatningsansvarslovens § 19, stk. 3, at hvis en arbejdstager har forvoldt en skade, der er dækket af en tingsforsikring, en driftsforsikring eller arbejdsgiverens ansvarsforsikring, ifalder arbejdstageren ikke erstatningsansvar, medmindre skaden er forvoldt forsætligt eller ved grov uagtsomhed.
Endvidere følger det af erstatningsansvarslovens § 23, stk. 1, at erstatning, som en arbejdsgiver har måttet udrede som følge af en arbejdstagers uforsvarlige adfærd, kun kan kræves betalt af arbejdstageren i det omfang, det findes rimeligt under hensyn til den udviste skyld, arbejdstagerens stilling og omstændighederne iøvrigt.

Den nemme vej til gode og billige advokater

Her er et par eksempler på nogle af de mange emner, hvor en advokat kan hjælpe:
  • EU & Konkurrence
  • IT/Telekommunikation
  • Kundeklausuler
  • Overenskomstkrav
  • Skatteret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6600 Vejen
Advodan Vejen
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 25575288
Hjemmeside
NBA Advokatanpartsselskab
Rølkjær 6
6600 Vejen
CVR: 29605025
Hjemmeside
Steensgaard Advokatanpartsselskab
Ryttervej 60
6600 Vejen
CVR: 36091061
Hjemmeside