Advokat Vejen

  • Få 3 hurtige tilbud fra advokater i Vejen
  • Udfyld webskemaet på under 8 minutter
  • Billig advokat - Spar tid - brug vores service

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 advokat tilbud i Vejen helt og aldeles gratis

1. juli 2018. Har du brug for en pålidelig og billig advokat i Vejen? Så er du landet på det helt rigtige site. Her på 3advokattilbud.dk kan du indhente 2-3 favorable tilbud fra seriøse advokatfirmaer i Vejen-området, som gerne vil byde på din advokatopgave. Det er slet ikke så dyrt som du går rundt og tror.
Indtast din advokatopgave i onlineskemaet på mindre end 8 min og få et fast attraktivt pristilbud på juridisk advokat bistand på Vejen egnen. De forhåndsgodkendte advokatfirmaer, vi samarbejder med, leverer professeonel juridisk bistand med høj fokus på kvalitet til stærke konkurrencedygtige priser.
Undgå selv al besværet med at skulle indhente priser og tilbud i Vejen. Lad i stedet de relevante advokater i vores store landsdækkende netværk konkurrere om at vinde din advokatopgave. Du vælger helt selv, hvilket af de modtagne tilbud du vil benytte dig af. Held og lykke med din sag!

Arbejdsgivers regreskrav

Udgangspunktet er, at arbejdsgiveren har delvis regreskrav mod arbejdstageren, idet de hæfter solidarisk. Det følger imidlertid af erstatningsansvarslovens § 19, stk. 3, at hvis en arbejdstager har forvoldt en skade, der er dækket af en tingsforsikring, en driftsforsikring eller arbejdsgiverens ansvarsforsikring, ifalder arbejdstageren ikke erstatningsansvar, medmindre skaden er forvoldt forsætligt eller ved grov uagtsomhed.
Endvidere følger det af erstatningsansvarslovens § 23, stk. 1, at erstatning, som en arbejdsgiver har måttet udrede som følge af en arbejdstagers uforsvarlige adfærd, kun kan kræves betalt af arbejdstageren i det omfang, det findes rimeligt under hensyn til den udviste skyld, arbejdstagerens stilling og omstændighederne iøvrigt.

Den nemme vej til gode og billige advokater

Her er et par eksempler på nogle af de mange emner, hvor en advokat kan hjælpe:
  • EU & Konkurrence
  • IT/Telekommunikation
  • Kundeklausuler
  • Overenskomstkrav
  • Skatteret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6600 Vejen

Penta Advokater A/S
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 25575288
Hjemmeside
NBA Advokatanpartsselskab
Rølkjær 6
6600 Vejen
CVR: 29605025
Hjemmeside
Advodan Vejen
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 25575288
Hjemmeside