Advokat Vejen

  • Få 3 fede tilbud fra advokater i Vejen
  • Udfyld formularen online på ca fire min.
  • Billig advokat - Udfyld webformularen på kun 6 min.

Få 3 Advokat Vejen tilbud
Ageras Advokattilbud

Lokale veje
Vejen

Skovvej
Askov Kirkevej
Engvej
Vestergyden
Hafdrupvej
Brombærgangen
Uranusvej
Liljevej
Ø. Skibelundvej
Gyvelvej
Rosengade
Gormsvej
Stenninggårdsvej
Ørnevej
Malt Mosevej
Grønningen
Åhaven
Rypevej
Korsgade
Læborggård

Få 3 advokat tilbud i Vejen helt og aldeles gratis

Har du brug for en pålidelig og billig advokat i Vejen? Her på 3advokattilbud.dk kan du indhente 2-3 personlige advokattilbud fra seriøse godkendte advokatfirmaer i Vejen-området, som gerne vil byde på din advokatopgave. Det er slet ikke så dyrt som du sikkert går rundt og tror.
Indtast din advokatopgave i onlineskemaet på ca 7-8 min og få et fast attraktivt pristilbud på juridisk advokat bistand på Vejen egnen. De forhåndsgodkendte advokatfirmaer, vi samarbejder med, leverer alle professeonel juridisk bistand med høj fokus på kvalitet til stærke konkurrencedygtige priser.
Undgå selv al besværet med at skulle indhente priser og tilbud i Vejen. Lad i stedet de relevante advokater i vores store landsdækkende netværk konkurrere om at vinde din advokatsag. Du vælger helt selv, hvilket af de modtagne tilbud du vil benytte dig af. Held og lykke med sagen!

Arbejdsgivers regreskrav

Udgangspunktet er, at arbejdsgiveren har delvis regreskrav mod arbejdstageren, idet de hæfter solidarisk. Det følger imidlertid af erstatningsansvarslovens § 19, stk. 3, at hvis en arbejdstager har forvoldt en skade, der er dækket af en tingsforsikring, en driftsforsikring eller arbejdsgiverens ansvarsforsikring, ifalder arbejdstageren ikke erstatningsansvar, medmindre skaden er forvoldt forsætligt eller ved grov uagtsomhed.
Endvidere følger det af erstatningsansvarslovens § 23, stk. 1, at erstatning, som en arbejdsgiver har måttet udrede som følge af en arbejdstagers uforsvarlige adfærd, kun kan kræves betalt af arbejdstageren i det omfang, det findes rimeligt under hensyn til den udviste skyld, arbejdstagerens stilling og omstændighederne iøvrigt.

Den nemme vej til gode og billige advokater

Her er et par eksempler på nogle af de mange emner, hvor en advokat kan hjælpe:
  • EU & Konkurrence
  • IT/Telekommunikation
  • Kundeklausuler
  • Overenskomstkrav
  • Skatteret

Få 3 Advokat Vejen tilbud


Eksempel på lokal advokat i Vejen

Steensgaard Advokatanpartsselskab
Ryttervej 60
6600 Vejen
CVR: 36091061
Hjemmeside
Advodan Vejen
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 25575288
Hjemmeside
Penta Advokater Holding ApS
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 36087323
Hjemmeside