Advokat Vanløse

  • Få 3 reelle tilbud fra advokater i Vanløse
  • Udfyld web skemaet på under 7 minutter
  • Billig advokat - Få 3 tilbud på et billigt firma

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Advokat i Vanløse? Få gratis 3 attraktive tilbud her

22. juli 2018. Her på siden kan du få 3 tilbud fra billige advokater i Vanløse med speciale i netop din type sager - gratis og uforpligtende. Du udfylder blot online formularen på under 3 minutter og beskriver dit problem.
Herefter finder vi de helt rigtige advokater og fremsender din sag til dem. De advokater, der gerne vil hjælpe dig med din sag, får herefter mulighed for at kontakte dig med enten et godt tilbud eller yderligere spørgsmål til sagen.
Maksimalt 3 advokater modtager dine kontaktoplysninger så du ikke bliver bombarderet med henvendelser fra sultne advokater. Opret din opgave nu, beskriv kort hvad du skal bruge en advokat til, hvorefter advokat i Vanløse vil tage kontakt til dig.

Spar mange penge på at få oprettet et testamente

Reglerne om arv og testamente har fået en stadig vigtigere betydning, idet flere og flere danskere er blevet velhavende. En tredjedel af alle voksne danskere burde allerede nu have et testamente, men det vurderes at der kun er oprettet omkring 360.000 testamenter.
En representativ undersøgelse af, hvor mange der havde oprettet et testamente, viste for nogle år siden, at 80% af alle voksne ikke havde et testamente. For personer over 60 år var det stadig 73%, som ikke havde noget testamente.
Mange som allerede har oprettet et testamente, kan med fordel ændre, fordi det sandsynligvis ikke er tilpasset den lovgivning, der er gældende i dag, eller fordi der ikke er taget tilstrækkelig stilling til de forskellige problemer som kan opstå.

Professionelle advokater løser mange forskellige opgaver

Her er et udvalg, der viser spændvidden på de opgaver et advokatfirma kan løse.
  • Individuel ansættelsesret
  • Kollisioner og bjærgninger
  • Lejemål erhverv
  • Medier og entertainment
  • Ophavsret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2720 Vanløse

Advokat John Ferslev
Dybendalsvej 19
2720 Vanløse
CVR: 21033537
Hjemmeside
Advokat Arne Gottlieb
Bygholmvej 14
2720 Vanløse
CVR: 28565720
Hjemmeside
Advokat Mark Thorsen
Skalbakken 8 A
2720 Vanløse
CVR: 28959494
Hjemmeside