Advokat Værløse

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Værløse
  • Udfyld skemaet online på under 7 minutter
  • Billig advokat - Vi har åbent døgnet rundt

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 konkurrencedygtige advokat tilbud i Værløse

18. juli 2018. Du søger professionel hjælp fra en Værløse advokat og hjælpen er nær - du skal bare indtaste din advokatopgave i webformularen og det tager under 10 minutter. Du kan kvit og frit indsende en opgave til en erfaren og billig advokat fra Værløse her på siden, uanset omfanget af din opgave.
De forhåndsgodkendte advokater og advokatfirmaer som 3advokattilbud.dk tilbyder i Værløse, arbejder med stor stolthed fordi de har lyst til det. Høj faglig stolthed kendetegner disse advokater, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til alle de sager, de løser.
Det er din sikkerhed for at få løst en advokatsag bedst muligt med det optimale resultat. Hvad enten du har brug for hjælp til en lille eller en stor sag, kan du få bistand fra en dygtig advokat i Vørløse området med mange års ekspertise. Udfyld skemaet online allerede i dag - så er du i gang!

Hvad er en retshjælpsforsikring?

Har du en retshjælpsforsikring? Det har du ofte gennem en villa- og fritidshusforsikring, motorkøretøjsforsikring, lystfartøjsforsikring eller familieforsikring med indbodækning. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, er der muligvis retshjælpsforsikring i din erhvervsløsøreforsikring.
Forsikringsretshjælpen dækker normalt kun tvister, der behandles ved en retssag eller en voldsgiftssag. Forsikringsretshjælpen dækker derfor ikke almindelig advokatbistand for eksempel udarbejdelse af ægtepagt, testamente eller berigtigelse af ejendomshandel.
Den normale maksimumsdækning er 100.000 DKK med en selvrisiko på 10% af de samlede udgifter dog minimum 2.500 DKK. Advokatens rådgivning omfatter afklaring af, om din sag er omfattet af betingelserne for at opnå fri proces eller retshjælp.

Spar mange penge (30%) på en billig advokat

En advokat arbejder blandt andet med:
  • Aftale om særeje
  • Forældremyndighed
  • Konfliktmægling
  • Samvær
  • Voldgiftssager

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3500 Værløse

Advokatfirmaet Ulrik Møller
Bymidten 36D
3500 Værløse
CVR: 19085244
Hjemmeside
Advokat Peter Teisen
Rolighedsvej 2
3500 Værløse
CVR: 32982727
Hjemmeside
Jurafirmaet Jens Hoffmeyer
Lejrvej 10
3500 Værløse
CVR: 13112975
Hjemmeside