Advokat i Værløse

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Værløse
  • Udfyld skemaet på bare 5 minutter
  • Billig advokat - Sammenlign lokale tilbud

Få 3 Advokat tilbudFå gratis 3 konkurrencedygtige advokat tilbud i Værløse

21. december 2017. Ønsker du at finde en advokat i Værløse? Så udfyld skemaet online på mindre end 5 minutter og modtag gratis og uforpligtende tilbud fra 3 lokale advokater. Vi indhenter tilbud på Værløse advokater i løbet af 48 timer på alle hverdage.
Du behøver ikke at spilde tid på at lede efter advokater i Værløse i telefonbogen. Lad i stedet advokaterne komme til dig. Når vi indhenter tilbud til dig, ved advokaterne, at de er i konkurrence og udarbejder derfor et ekstra godt tilbud.
3advokattilbud.dk er en 100% gratis formidlingstjeneste for både private og erhverv. Dine 3 tilbud er helt uforpligtende og det er op til dig, om du ønsker at bruge dem. Spar både tid og penge på en effektiv advokat ved at benytte vores effektive online service allerede i dag.

Hvad er en retshjælpsforsikring?

Har du en retshjælpsforsikring? Det har du ofte gennem en villa- og fritidshusforsikring, motorkøretøjsforsikring, lystfartøjsforsikring eller familieforsikring med indbodækning. Hvis du er selvstændig erhvervsdrivende, er der muligvis retshjælpsforsikring i din erhvervsløsøreforsikring.
Forsikringsretshjælpen dækker normalt kun tvister, der behandles ved en retssag eller en voldsgiftssag. Forsikringsretshjælpen dækker derfor ikke almindelig advokatbistand for eksempel udarbejdelse af ægtepagt, testamente eller berigtigelse af ejendomshandel.
Den normale maksimumsdækning er 100.000 DKK med en selvrisiko på 10% af de samlede udgifter dog minimum 2.500 DKK. Advokatens rådgivning omfatter afklaring af, om din sag er omfattet af betingelserne for at opnå fri proces eller retshjælp.

Spar mange penge (30%) på en billig advokat

En advokat arbejder blandt andet med:
  • Aftale om særeje
  • Forældremyndighed
  • Konfliktmægling
  • Samvær
  • Voldgiftssager

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3500 Værløse
Advokat Peter Teisen
Rolighedsvej 2
3500 Værløse
CVR: 32982727
Hjemmeside
Jurafirmaet Jens Hoffmeyer
Lejrvej 10
3500 Værløse
CVR: 13112975
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ulrik Møller
Bymidten 36D
3500 Værløse
CVR: 19085244
Hjemmeside