Advokat Tranbjerg

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Tranbjerg
  • Udfyld formularen på under 3 minutter
  • Billig advokat - Få 3 tilbud - nemt og hurtigt

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få juridisk hjælp i Tranbjerg med 3 advokat tilbud

25. juli 2018. Uanset om der er tale om en lille eller en større sag, så kan vi finde en pålidelig og billig advokat Tranbjerg, som kan løse opgaven. Vores tilknyttede advokatfirmaer i Tranbjerg sørger altid for en god dialog med kunden - både for at opnå det bedste resultat og for at få en tilfreds kunde.
Det tager ikke meget mere end 10 minutter og i løbet af ca 27 timer modtager du 3 solide tilbud fra rutinerede advokater fra Tranbjerg området. Du er velkommen til at sige nej tak dem alle, hvis de ikke lige falder i din smag. Med det rigtige advokattilbud kan du spare næsten 20 % i forhold til den almindelige pris.
Vores gruppe af advokater i Tranbjerg kan behandle alle slags sager og de tilbyder den rigtige løsning hver gang. Advokatfirmaerne hjælper gerne med alt vedrørende din sag. Husk at Google den pågældende Tranbjerg advokat inden du indgår en bindende aftale. Få 3 gratis tilbud i dag!

Påregnelighed / adækvans

Påregnelighed også kaldet adækvans betyder, at den skade, der er sket, ud fra en generel betragtning er en logisk eller sandsynlig følge af den skadevoldende handling, som enten har været culpøs eller som er omfattet af objektivt ansvar.
Man kan sige, at den skadevoldende handling ud fra en generel betragtning skal øge sandsynligheden for den type skade, der er sket. Påregnelighed skal altid ses i forhold til den handling hos den person, som man vil gøre sit erstatningskrav gældende mod.
Ifølge domspraksis betyder skadevolders individuelle psykologiske evne til at indse følgerne af en ansvarspådragende handling ikke noget for påregneligheden. I dette tilfælde gælder således ikke hovedreglen om, at det er skadelidte, som har bevisbyrden.

Sammenlign tilbud og priser

Advokater i Tranbjerg arbejder med mange forskellige typer af sager eksempelvis:
  • EU ret
  • Fusioner
  • Iværksætterselskaber
  • Køb af udlejningsejendomme
  • Sø- og transportret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8310 Tranbjerg

Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside
Advokatfirmaet Strauss & Garlik I/S
Holsteinsgade 19
8300 Odder
CVR: 27404634
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Finn Søgaard
Kærvænget 29
8310 Tranbjerg
CVR: 17082744
Hjemmeside