Advokat Tranbjerg

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Tranbjerg
  • Udfyld skemaet på bare 9 minutter
  • Billig advokat - Undgå at spilde en masse tid

Få 3 Advokat Tranbjerg tilbud
Ageras Advokattilbud

Få juridisk hjælp i Tranbjerg med 3 advokat tilbud

Uanset om der er tale om en lille eller en større sag, så kan vi finde en pålidelig og billig advokat Tranbjerg, som kan løse opgaven. Vores tilknyttede advokatfirmaer i Tranbjerg sørger altid for en god dialog med kunden - både for at opnå det bedste resultat og for at få en tilfreds kunde.
Det tager ikke meget mere end 10 minutter og i løbet af ca 27 timer modtager du 3 solide tilbud fra rutinerede advokater fra Tranbjerg området. Du er velkommen til at sige nej tak dem alle, hvis de ikke lige falder i din smag. Med det rigtige advokattilbud kan du spare 20 % i forhold til den gængse pris.
Vores gruppe af advokater i Tranbjerg kan behandle alle slags sager og de tilbyder den rigtige løsning hver gang. Advokatfirmaerne hjælper gerne med alt vedrørende din sag. Husk at Google den pågældende Tranbjerg advokat inden du indgår en bindende aftale. Få 3 advokattilbud i dag - gratis!

Påregnelighed / adækvans

Påregnelighed også kaldet adækvans betyder, at den skade, der er sket, ud fra en generel betragtning er en logisk eller sandsynlig følge af den skadevoldende handling, som enten har været culpøs eller som er omfattet af objektivt ansvar.
Man kan sige, at den skadevoldende handling ud fra en generel betragtning skal øge sandsynligheden for den type skade, der er sket. Påregnelighed skal altid ses i forhold til den handling hos den person, som man vil gøre sit erstatningskrav gældende mod.
Ifølge domspraksis betyder skadevolders individuelle psykologiske evne til at indse følgerne af en ansvarspådragende handling ikke noget for påregneligheden. I dette tilfælde gælder således ikke hovedreglen om, at det er skadelidte, som har bevisbyrden.

Sammenlign tilbud og priser

Advokater i Tranbjerg arbejder med mange forskellige typer af sager eksempelvis:
  • EU ret
  • Fusioner
  • Iværksætterselskaber
  • Køb af udlejningsejendomme
  • Sø- og transportret

Få 3 Advokat Tranbjerg tilbud


Eksempler på advokat i 8310 Tranbjerg

Advokatfirmaet Tony Lund-Burmeister
Lindegårdsvej 8
8320 Mårslet
CVR: 35615504
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Jesper Lindhardt
Hørretvej 135
8320 Mårslet
CVR: 36702591
Hjemmeside
Advokatfirmaet Lexius
Solbjerg Søvej 31
8355 Solbjerg
CVR: 28535228
Hjemmeside