Advokat i Tranbjerg

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Tranbjerg
  • Udfyld onlineskemaet på under 3 minutter
  • Spar 20 procent på en autoriseret advokat

Få 3 Advokat tilbud

Få 3 hæsblæsende tilbud, hvis du har travlt

23. november 2017. Vær konkret og få et bedre advokat tilbud i Tranbjerg. Beskriv så konkret som muligt, hvorfor du har brug for advokatservice. Du bør dog ikke indtaste personfølsomme oplysninger da opgaven sendes til mange advokatkontorer.
Din opgave sendes til de relevante advokatfirmaer og selvstændige advokater, vi har i vores system. Herefter kan maksimalt tre advokater ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at komme med et tilbud. Du får kun tilbud fra godkendte advokater.
Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en advokatsag. Hvis ingen af tilbuddene passer dig, behøver du slet ikke at acceptere nogen af dem. Opret din opgave online nu på mindre end 5 minutter og få 3 hæsblæsende tilbud.

Påregnelighed / adækvans

Påregnelighed også kaldet adækvans betyder, at den skade, der er sket, ud fra en generel betragtning er en logisk eller sandsynlig følge af den skadevoldende handling, som enten har været culpøs eller som er omfattet af objektivt ansvar.
Man kan sige, at den skadevoldende handling ud fra en generel betragtning skal øge sandsynligheden for den type skade, der er sket. Påregnelighed skal altid ses i forhold til den handling hos den person, som man vil gøre sit erstatningskrav gældende mod.
Ifølge domspraksis betyder skadevolders individuelle psykologiske evne til at indse følgerne af en ansvarspådragende handling ikke noget for påregneligheden. I dette tilfælde gælder således ikke hovedreglen om, at det er skadelidte, som har bevisbyrden.

Sammenlign tilbud og priser

Advokater i Tranbjerg arbejder med mange forskellige typer af sager eksempelvis:
  • EU ret
  • Fusioner
  • Iværksætterselskaber
  • Køb af udlejningsejendomme
  • Sø- og transportret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8310 Tranbjerg
Advokat Kirsten Tolstrup
Tandervej 6 A
8320 Mårslet
CVR: 25927362
Hjemmeside
Advokatfirmaet Isaksen & Nomanni ApS
Viby Ringvej 10
8260 Viby J
CVR: 35024948
Hjemmeside
Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Hjemmeside