Advokat i Tranbjerg

  • Få 3 fantastiske tilbud fra advokater i Tranbjerg
  • Udfyld skemaet på kun 10 minutter
  • Billig advokat - Professionelle fagfolk er klar

Få 3 Advokat tilbudFå juridisk hjælp i Tranbjerg med 3 advokat tilbud

21. december 2017. Vær konkret og få et bedre advokat tilbud i Tranbjerg. Beskriv så konkret som muligt, hvorfor du har brug for advokat service. Du bør dog ikke indtaste personfølsomme oplysninger da opgaven sendes til mange advokatkontorer.
Din opgave sendes til de relevante advokatfirmaer og selvstændige advokater, vi har i vores system. Herefter kan maksimalt tre advokater ringe dig op med henblik på flere oplysninger eller for at komme med et tilbud. Du får kun tilbud fra godkendte advokater.
Det er fuldstændigt gratis og uforpligtende at indtaste en advokatsag. Hvis ingen af tilbuddene passer dig, behøver du slet ikke at acceptere nogen af dem. Opret din opgave online nu på mindre end 5 minutter og få 3 hæsblæsende advokat tilbud.

Påregnelighed / adækvans

Påregnelighed også kaldet adækvans betyder, at den skade, der er sket, ud fra en generel betragtning er en logisk eller sandsynlig følge af den skadevoldende handling, som enten har været culpøs eller som er omfattet af objektivt ansvar.
Man kan sige, at den skadevoldende handling ud fra en generel betragtning skal øge sandsynligheden for den type skade, der er sket. Påregnelighed skal altid ses i forhold til den handling hos den person, som man vil gøre sit erstatningskrav gældende mod.
Ifølge domspraksis betyder skadevolders individuelle psykologiske evne til at indse følgerne af en ansvarspådragende handling ikke noget for påregneligheden. I dette tilfælde gælder således ikke hovedreglen om, at det er skadelidte, som har bevisbyrden.

Sammenlign tilbud og priser

Advokater i Tranbjerg arbejder med mange forskellige typer af sager eksempelvis:
  • EU ret
  • Fusioner
  • Iværksætterselskaber
  • Køb af udlejningsejendomme
  • Sø- og transportret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8310 Tranbjerg
Advokatanpartsselskabet Kaj Andreassen
Lemmestrupvej 32, Højby
8300 Odder
CVR: 32447600
Hjemmeside
Advokatfirmaet Lexius
Solbjerg Søvej 31
8355 Solbjerg
CVR: 28535228
Hjemmeside
Advokat Bonde Mikkelsen
Rosensgade 20
8300 Odder
CVR: 20925043
Hjemmeside