Advokat i Thisted

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Thisted
  • Udfyld skemaet på bare 4 minutter
  • Billig advokat - Find kompetente firmaer i dag

Få 3 Advokat tilbudFå juridisk hjælp med 3 advokat tilbud i Thisted

21. december 2017. Få 3 tilbud fra advokater i Thisted. Det er let, gratis og bekvemt og vores gruppe af samarbejdspartnere på Thisted egnen står klar til at løse din advokatopgave. Har du brug for juridisk kompetence til inkasso, ejendomsvurdering, generationsskifte eller gældssanering, så er en erfaren advokat fra Thisted det helt rigtige valg.
Du kan kvit og frit indlægge en opgave til en certificeret advokat her på websitet, uanset typen af din opgave. Oplys blot, hvad du ønsker hjælp til i kontaktskemaet. Herefter sender vi din sag videre til vores advokatkontorer, så du kan blive kontaktet af den helt rigtige advokat med det skarpeste tilbud. Det er kringlet selv at indhente tilbud hos en advokat på Thisted egnen, så lad os gøre al arbejdet. Vi sparer dig for både tid og penge som du sikkert kan bruge på noget bedre.

Hvad er den reelle årsag til skaden

Skader som f.eks. et brækket ben er lette at konstatere og vil kunne påvises og give symptomer umiddelbart i forlængelse af skaden. Nogle skader er imidlertid ikke objektivt konstaterbare, som for eksempel en forvridning af nakke eller ryg, hvor der ikke er brækket noget (bløddelsskader).
Ved vurderingen af årsagssammenhæng i forhold til gener som følge af bløddelsskader er der derfor i retspraksis opstillet nogle krav til den tidsmæssige sammenhæng mellem skader og de anførte gener.
Det er et krav, at der er debut af symptomer inden for omkring 72 timer. Det betyder, at det skal være sandsynligt, at skadelidte inden for omkring 72 timer fra skadetidspunktet har gener svarende til skade på det område, hvor han senere påberåber sig, at der er sket en skade.

Nye muligheder med 3 tilbud

Eksempler på forhold, hvortil der kan ydes advokathjælp:
  • Kommercielle kontrakter
  • Medarbejdergoder
  • Pensioner
  • Regres
  • Testamente

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7700 Thisted
Advokater Haumann & Fastrup
Vestergade 24
7700 Thisted
CVR: 28905750
Hjemmeside
Advodan Thisted I/S
Frederiksgade 14
7700 Thisted
CVR: 32510531
Hjemmeside
Torben Hansen
Islandsvej 21
7700 Thisted
CVR: 29361681
Hjemmeside