Advokat i Tønder

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Tønder
  • Udfyld formularen online på under 2 minutter
  • Spar 25 % på en effektiv advokat

Få 3 Advokat tilbud

Organisationerne Danske Advokater og Advokatsamfundet

22. november 2017. Det kan være kringlet at skulle overskue at finde en troværdig advokat i Tønder. Internetsitet 3advokattilbud.dk er en gratis web tjeneste, som samarbejder med professionelle godkendte advokater over hele landet.
Denne samling af advokatfirmaer får lov til at reagere på din sag, når du har indsendt den til os. De 3 advokatfirmaer i Tønder, der reagerer hurtigst, modtager din mailadresse. Således kan firmaerne give dig et konkret tilbud eller stille nogle spørgsmål før tilbud fremsendes.
Advokatfirmaerne er som tidligere nævnt forud godkendte til at kunne byde på din advokatopgave. Det betyder bl.a. at de alle er medlem af organisationerne Danske Advokater og Advokatsamfundet, og dermed også har forsikringsforholdene i orden.

Erstatning efter voldsofferloven

Hvis skaden er sket før den 1. januar 2002, kan der ikke udbetales godtgørelse for varigt men og erstatning for tab af erhvervsevne, hvis der ydes erstatning herfor af andre. Det kan f.eks. være fra ulykkesforsikringen.
Der sker også fradrag i erstatningen, såfremt skadelidte grundet skaden har modtaget sociale ydelser. Det kan f.eks. være førtidspension eller løntilskud ved fleksjob.
Hvis skaden er sket den 1. januar 2002 eller senere, er det kun erstatning efter arbejdsskadeforsikringsloven, der bliver trukket fra den godtgørelse for varigt men og erstatning for erhvervsevnetab, skadelidte er berettiget til. Erstatning og godtgørelse efter offererstatningsloven udbetales fra Erstatningsnævnet.

Opret din opgave og få tilbud fra billige advokater

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede emner, som advokaterhvervet omfatter:
  • Arbejdstilsyn
  • Erstatning
  • Internationale kontrakter
  • Separation
  • Transportret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6270 Tønder
Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS
Kogade 3
6270 Tønder
CVR: 31489903
Hjemmeside
W. Kragh A/S
Østergade 56
6270 Tønder
CVR: 16206407
Hjemmeside
Kjeld Kjemtrup ApS
Fennevej 3
6270 Tønder
CVR: 14335838
Hjemmeside