Advokat Tønder

  • Få 3 fantastiske tilbud fra advokater i Tønder
  • Udfyld web skemaet på kun 7 minutter
  • Billig advokat - Håndværkertilbud - Indtast din opgave online

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Modtag 3 attraktive advokat tilbud i Tønder i dag

22. juli 2018. Det kan være kringlet at skulle overskue at finde en troværdig advokat i Tønder. Internetsitet 3advokattilbud.dk er en gratis web tjeneste, som samarbejder med professionelle godkendte advokater over det ganske land. Få 3 gratis advokattilbud allerede i dag!
Denne gruppe af advokatfirmaer får mulighed for at byde på din sag, når du har indsendt den til 3advokattilbud.dk. De 3 advokat firmaer i Tønder, der er hurtigst, får tilsendt din mailadresse. Herefter kan advokatkontorerne give dig et skræddersyet tilbud eller stille nogle spørgsmål før tilbud fremsendes.
Advokatfirmaerne er som tidligere nævnt forud verifecerede for at kunne byde på ind på din advokat opgave. Det betyder blandt andet at de alle er medlem af organisationerne Danske Advokater og Advokatsamfundet, og dermed også har forsikringsforholdene i orden.

Erstatning efter voldsofferloven

Hvis skaden er sket før den 1. januar 2002, kan der ikke udbetales godtgørelse for varigt men og erstatning for tab af erhvervsevne, hvis der ydes erstatning herfor af andre. Det kan f.eks. være fra ulykkesforsikringen.
Der sker også fradrag i erstatningen, såfremt skadelidte grundet skaden har modtaget sociale ydelser. Det kan f.eks. være førtidspension eller løntilskud ved fleksjob.
Hvis skaden er sket den 1. januar 2002 eller senere, er det kun erstatning efter arbejdsskadeforsikringsloven, der bliver trukket fra den godtgørelse for varigt men og erstatning for erhvervsevnetab, skadelidte er berettiget til. Erstatning og godtgørelse efter offererstatningsloven udbetales fra Erstatningsnævnet.

Opret din opgave og få tilbud fra billige advokater

Eksempler på nogle af de mange forskelligartede emner, som advokaterhvervet omfatter:
  • Arbejdstilsyn
  • Erstatning
  • Internationale kontrakter
  • Separation
  • Transportret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6270 Tønder

W. Kragh A/S
Østergade 56
6270 Tønder
CVR: 16206407
Hjemmeside
Advokatfa. Kiilerich Hansen & Dreyer I/S
Vestergade 14
6270 Tønder
CVR: 20164336
Hjemmeside
Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS
Kogade 3
6270 Tønder
CVR: 31489903
Hjemmeside