Advokat Tølløse

  • Få 3 fordelagtige tilbud fra advokater i Tølløse
  • Udfyld formularen online på kun 10 minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde - gratis og uforpligtende

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 tilbud på lokal advokat assistance i Tølløse

15. juli 2018. Når en person afgår ved døden, skal afdødes bo gøres op. Her har den efterladte familie flere forskellige muligheder. Ved privat skifte sørger arvingerne selv for at fordele boet. Dette sker ofte gennem brugen af en advokat, der står for alt det praktiske som åbningsstatus, boopgørelsen og kontakt til skifteretten.
At benytte en advokat i Tølløse til disse opgaver, kan nemt vise sig at være en god investering. Udover at lette processen, kan advokaten derudover minimere den arveafgift, som arvingerne skal betale til staten.
Et privat skifte er kun muligt, hvis der er fuldstændig enighed blandt arvingerne om, hvordan den afdødes bo skal fordeles. Det kræver også, at boets aktiver overstiger passiverne, således at der rent faktisk er nogle penge at fordele.

En skilsmisse går ud over børnene

Børn bliver tit et stridsspørgsmål i forbindelse med at forældre går hver til sit i en skilsmisse. Der skal tages stilling til, om man skal fortsætte med fælles forældremyndighed eller om det bedste vil være, at kun den ene forælder får forældremyndigheden.
Den forælder, der ikke har børnene boende, har krav på samvær med børnene, og der skal tages stilling til, om der imellem forældrene kan opnås en aftale om samvær med børnene, eller om statsamtet skal kontaktes for at afgøre samværet.
Få hjælp til at undgå eller til at håndtere konflikter ved at få nogle faste aftaler på plads. Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis få 3 tilbud fra autoriserede skilsmisseadvokater, der gerne vil hjælpe dig med din sag.

Benyt vores gratis service i dag

Advokatassistance kan ydes til en lang række forhold til eksempel:
  • Indstationeringer
  • Lasteskader
  • Omstrukturering
  • Rådgivers disciplinæransvar
  • Tingskade

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4340 Tølløse

Advokat Niels Gabriel Kristensen
Dyrehavevej 12
4340 Tølløse
CVR: 34997799
Hjemmeside
Elite Legal IVS
Skovbakkevej 11
4340 Tølløse
CVR: 36932139
Hjemmeside
Business Support v/Allan Olsson
Tølløsevej 7
4340 Tølløse
CVR: 17365207
Hjemmeside