Advokat Sydhavnen

  • Få 3 uforpligtende tilbud fra advokater i Sydhavnen
  • Udfyld web formularen på kun 3 minutter
  • Billig advokat - Find professionelle firmaer i dag

Få 3 Advokat Sydhavnen tilbud
Ageras Advokattilbud

Få 3 tilbud på en billig erfaren advokat i Sydhavnen

Leder du efter en advokat i Sydhavnen? Her på 3advokattilbud.dk får du gratis og hurtigt to-tre godkendte tilbud fra kompetente advokater i København SV, som gerne vil påtage sig din advokatsag. Der er hvad enten det handler om børnebidrag, faderskabssag, skilsmisse, ægtepagt eller noget helt femte.
Det eneste du skal er at skrive i skemaet online på kun fem minutter og fortælle, hvad din sag går ud på. I løbet af 3 dage, får du skarpe tilbud fra op til tre dygtige advokater fra Sydvestkvarteret som du frit kan vælge mellem.
Advokaterne konkurrerer om din sag og derfor får du det optimale sammenligningsgrundlag og de skarpeste priser. Du kan spare op til 20% sammenlignet med den pris, du ville opnå, såfremt du selv skulle ud og finde priser hos forskellige advokater.

I Sydvestkvarteret findes der mange gode billige advokater

Har du brug for en advokat i forbindelse med et forældrekøb? Forældrekøb er betegnelsen man benytter, når forældre køber en ejerlejlighed til deres barn, hvorefter barnet lejer boligen af forældrene. Det modsatte kan også forekomme - at et barn køber en ejerbolig til sine forældre, men det sker ikke så tit.
En andelslejlighed kan ligeledes købes som forældrekøb. Der gælder ikke helt de samme regler som for køb af ejerlejlighed, idet man som andelshaver bliver lejer i andelsforeningen. Påtænker du/I at købe en andelslejlighed, bør du/I kontake en boligadvokat først.
Den største risiko ved et forældrekøb - set med investeringsmæssige briller - er, at boligmarkedet kollapser med store prisfald til følge. Det skete i 1990 i forbindelse med Kartoffelkuren og endnu engang i 2007. Meget tyder på, at det kan igen.

Modtag gratis 3 tilbud - nemt og hurtigt

Her er en række arbejdsområder som typisk varetages af advokater.
  • Familieret
  • Gas, olie og råstoffer
  • Hundeskader
  • Immaterielle forhold
  • Kapitalmarkedsret

Få 3 Advokat Sydhavnen tilbud


Eksempler på advokat i 2450 Sydhavnen

Advokat Christian Rj Nielsen
Thad Jones Vej 10
2450 København SV
CVR: 37153486
Hjemmeside
Advis A/S
Valby Torvegade 17
2450 København SV
CVR: 27167179
Hjemmeside
Advokat Maria Berth
Offenbachsvej 22
2450 København SV
CVR: 38779443
Hjemmeside