Advokat i Syddjurs

  • Få 3 hurtige tilbud fra advokater i Syddjurs
  • Udfyld online formularen på mindre 4 minutter
  • Spar 20 % på en reel advokat

Få 3 tilbud

Advokat assistance på Suddjurs

3. august 2017. Du behøver ikke gennemtrawle vejviser og internettet, for at få 3 tilbud fra boligadvokater på Syddjurs. Dem kan du meget nemmere og hurtigere få her på 3advokattilbud.dk. Det er gratis at søge, modtage og se tilbuddende til dig på Syddjurs.
Det tager normalt kun et øjeblik at søge, og kun få dage for vores tilknyttede advokatfirmaer at sende dem til dig. Du kan allerede nu udfylde vores online webskema, for at modtage dine tre gratis tilbud på din boligsag på Syddjurs.
Vi finder herefter 3 kvalificerede boligadvokater, som får lov at byde på din opgave. Mange spørger venner og bekendte, om forslag til en godt boligadvokat på Syddjurs. Det kan tage tid, og være omstændigt. Vores service er gratis, og giver dig nemt 2-3 komkurrencedygtige tilbud, i løbet af meget kort tid.

Hvad er nødværge?

Nødværge er en retshåndhævelse. hvor det er tilladt at benytte magtanvendelse, hvis det er nødvendigt for at modstå eller afværge et retsstridigt angreb. Angrebet skal ifølge Straffeloven § 13 være påbegyndt eller overhængende, men må ikke være afsluttet.
Det er en betingelse, at magtanvendelse ikke åbenbart går ud over, hvad der er under hensyn til angrebets farlighed, angriberens person og det angrebne retsgodes betydning er forsvarligt.
Nødværge defineres som handlinger, der er nødvendige for at modstå eller afværge et påbegyndt eller overhængende - uretmæssigt angreb - der ikke åbenbart går ud over, hvad der under hensyn til angrebets farlighed, angriberens person og det angrebne retsgodes betydning er forsvarligt.

Undgå ubehagelige overraskelser

Erfarne advokater assisterer klienter inden for mange forskellige emner. Her er et beskedent udvalg:
  • Indgåelse af lokalaftaler
  • Landbrugsret
  • Nybyggeri
  • Patientskade
  • Salg af udlejningsejendomme

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 8410 Syddjurs
Borup Advokater Aps
Føllevej 5
8410 Rønde
CVR: 36060581
Hjemmeside
Byrial-law ApS
Vorregårdsparken 25
8410 Rønde
CVR: 34451176
Hjemmeside
Advokat Bodil Bach
Hovedgaden 31 A
8410 Rønde
CVR: 27655602
Hjemmeside