Advokat i Syddanmark

  • Få 3 skarpe tilbud fra advokater i Syddanmark
  • Udfyld onlineformularen på kun 9 minutter
  • Billig advokat - Undgå at spilde en masse tid

Få 3 Advokat tilbudAdvokat tilbud i Region Syddanmark? Få 3 stk her

21. december 2017. Du har brug for professionel hjælp fra en advokat og hjælpen er nær - du skal blot indtaste din opgave i skemaet online og det tager under 5 minutter. Du kan kvit og frit oprette en opgave til en reel advokat i region Syddanmark her på siden, uanset omfanget af din opgave.
Oplys blot, hvad din advokat opgave handler om - uden at afgive personfølsomme oplysninger. Så distribuerer vi sagen videre til vores net af advokatkontorer i region Syddanmark, så du kan få den rette reelle advokat med det rette seriøse advokattilbud.
Det er enkelt, gratis og hurtigt og vi har advokat firmaer i hele Danmark rede til at klare din opgave. Udfyld skemaet online på under 2 minutter og oplys, hvad det er du har brug for hjælp til. Jo mere detaljeret du beskriver dine ønsker, jo skarpere advokattilbud vil du sandsynligvis modtage.

Hvad er Bonus Pater?

Når det skal vurderes, om man har handlet culpøst, bruges en såkaldt bonus pater målestok. Bonus pater betyder den gode familiefar. Bonus pater målestokken betyder, at man sammenligner handlingen med, hvordan den gode bonus pater ville have handlet i situationen.
Bonus paters handlemåde er fastsat i retspraksis ved en række domme. Bbonus pater er en person, der handler omhyggeligt, og som kender og overholder love og regler. Denne forudsætning har også fundet grundlag i den juridiske grundsætning: Ukendskab til loven fritager ikke for skyld.
Retspraksis har vist, at selv en meget lille grad af uagtsomhed fører til erstatningsansvar. Grænsedragningen mellem simpel uagtsomhed og hændelige uheld kan være vanskelig, og der er heller ikke i domspraksis en entydig definition af sondringen mellem en hændelig skade og culpa.

Vi finder 3 billige og kompetente advokater til dig

Advokater i region Syddanmark påtager sig eksempelvis disse type af sager:
  • Erstatningsret
  • Forsvar og sikkerhed
  • Kontraktret
  • Piskesmæld
  • Skat

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6580 Syddanmark
Steensgaard Advokatanpartsselskab
Ryttervej 60
6600 Vejen
CVR: 36091061
Hjemmeside
Penta Advokater A/S
Torvegade 16
6600 Vejen
CVR: 25575288
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hede & Tychsen
Torvet 9
6630 Rødding
CVR: 35986855
Hjemmeside