Advokat Svendborg

  • Få 3 seriøse tilbud fra advokater i Svendborg
  • Udfyld onlineformularen på kun 5 minutter
  • Billig advokat - Gratis tilbud på håndværksarbejde

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 tilbud fra pålidelige advokat kontorer i Svendborg

16. juli 2018. Vi har samlet en hel række advokat firmaer inden for alle de emner som advokatbranchen omfatter og du vil derfor kun blive kontaktet af advokater med stor kompetence indenfor netop det felt, som din advokatsag hører ind under.
Når vi har modtaget din sag, udvælger vi 3 konpetente advokatfirmaer i eller i nærheden af postnummer 5700 Svendborg. Inden for 36 timer bliver du kontaktet for en uforpligtende snak og eventuel levering af et billigt tilbud.
Din sag formidles til alle de relevante advokat firmaer, vi samarbejder med og maksimalt 3 firmaer får dine kontaktoplysninger. De henvender sig til dig enten pr. telefon eller pr. mail for at indhente yderligere oplysninger om sagen eller for at afgive et tilbud.

De grundlæggende betingelser for erstatning

For at nogen kan blive erstatningsansvarlig, skal der skal være lidt et tab. Der kan være tale om et direkte økonomisk tab, fordi noget har mistet værdi, eller der kan være tale om et tab i form af for eksempel udgifter til istandsættelse, midlertidigt genanskaffelse eller leje.
Der kan også være tale om tabet af et særligt retsbeskyttet gode, som for eksempel retten til at fiske i en sø, som bliver forurenet eller tabe anseelse, hvis man for eksempel har været anholdt.
Udover et tab skal der være et ansvarsgrundlag. Et ansvarsgrundlag betyder, at nogen kan pålægges ansvaret, enten fordi pågældende har handlet culpøst, eller fordi handlingen er omfattet af objektivt ansvar. Dernæst skal der være årsagssammenhæng mellem skade og handling.

Advokatarbejde tilbydes af professionelle advokater

Advokatkontorer i Svendborg arbejder med mange forskellige typer af sager eksempelvis:
  • Arbejdspladsvurderinger
  • Bortvisninger
  • Finansieringsret
  • Konkurrenceretsøkonomi
  • Persondataret

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 5700 Svendborg

Advokatfirmaet Svendborg A/S
Krøyers Stræde 3
5700 Svendborg
CVR: 18306336
Hjemmeside
Do Jul Jj ApS
Rantzausmindevej 151
5700 Svendborg
CVR: 28299117
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henning Moritzen
Havnepladsen 3 A
5700 Svendborg
CVR: 25132262
Hjemmeside