Advokat Struer

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Struer
  • Udfyld formularen online på bare 8 minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde - spar tid og penge

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis og uforpligtende 3 Struer advokat tilbud

15. juli 2018. Det er nemt, gratis og tidsbesparende at indhente 3 tilbud fra advokater på Struer egnen. Har du behov for juridisk assistance til en aftale om særeje, en arbejdsskadesag, hjælp til en byggesag eller en bobestyrer til et dødsbo?
Uanset type af sag kan du kvit og frit indlægge en opgave til en professionel advokat her på siden - ingen sag er for lille eller for stor. Fortæl blot, hvad din sag går ud på (gerne i detaljer), så sender vi sagen videre til vores samarbejdspartnere.
På den måde får du gratis 2-3 attraktive tilbud fra advokat firmaer på Struer egnen. Opret din opgave på mindre end 4 minutter i en nem og overskuelig kontaktformular. Få nemt op til 20 procent rabat på din advokat opgave i Struer. Vi har altid åbent.

Eksempel på årsagssammenhæng

Som eksempel kan nævnes, at en ambulance, som transporterer en person med dårligt hjerte, er impliceret i et færdselsuheld, hvorved personen afgår ved døden. I dette tilfælde betyder årsagssammenhæng, at døden skal være forårsaget af færdselsuheldet, og ikke af pågældendes dårlige hjerte.
I sådanne tilfælde må man derfor undersøge, hvad den egentlige dødsårsag er. Før man kender årsagen, er det ikke muligt at afgøre, om der kan være grundlag for, at de efterladte kan modtage erstatning.
Et andet eksempel er en mand som løfter en kasse og efterfølgende får smerter i ryggen og højre knæ. I dette tilfælde skal det vurderes, om løftet af kassen er sket på en sådan måde, at det er sandsynligt, at løftet kan forårsage ryg- og knægener.

Lad godkendte firmaer løse din opgave

Et lille udpluk af emner som advokatfirmaer i Struer dækker.
  • Kommercielle kontrakter
  • Leje af bolig
  • Mediation
  • Opgørelse af erstatning
  • Personalepolitikker

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7600 Struer

Advokatfirmaet Leipold
Tårnfalkevej 20
7620 Lemvig
CVR: 34169373
Hjemmeside
Smith Knudsen Advokatfirma
Fælledsvej 17
7600 Struer
CVR: 26773709
Hjemmeside
Advokatfirmaet Allan B. Møller & Asger Toft
Havnen 23
7620 Lemvig
CVR: 16615773
Hjemmeside