Advokat i Stevns

  • Få 3 lokale tilbud fra advokater i Stevns
  • Udfyld formularen online på mindre end 9 minutter
  • Billig advokat - Sammenlign tilbud og priser

Få 3 Advokat tilbudFå 3 stærke tilbud på advokat på Stevns ✔ 100% gratis

21. december 2017. Når en person dør, skal formuen normalt fordeles mellem arvingerne. Dette kaldes at skifte boet efter den afdøde. Hvis man er gift, kan man dog vælge, at arven ikke skal fordeles (skiftes), men at den efterlevende ægtefælle (enke/enkemand) kan råde over hele den afdøde ægtefælles formue.
Det betyder ikke, at børnene bliver arveløse, men at arven til dem bliver udskudt, til efter den efterlevende ægtefælle dør. Der sker altså ikke et skifte og derfor kaldes det for uskiftet bo.
Hvis betingelserne for et privat skifte ikke er opfyldt, eller arvingerne ikke ønsker at have noget med boet at gøre, udpeges en bobestyrer af Skifteretten. Ulempen ved en bobestyrer er at denne typisk er dyrere end en advokat. En bobestyrer er som regel en advokat, der ligesom ved privatskifte afvikler boet på Stevns.

Skilsmisseadvokatens arbejdsområder

En skilsmisseadvokat er opmærksom på, at en skilsmisse grundliggende drejer sig om mennesker, som ofte vil være bundet til en fremtid sammen - især gennem venner og børn. Advokaten søger derfor sammen med dig efter en løsning, som også giver plads til en fælles fremtid.
Skilsmisseadvokaten sikrer dig din ret, men er også opmærksom på, at situationen rummer andet end pligter og rettigheder. Når målet er en fremtid, hvor I fortsat skal kunne kommunikere sammen, er der andet end kolde paragraffer, der betyder noget.
Advokaten minder bl.a. om, at når røgen har lagt sig, skal I igen kunne se hinanden i øjnene. I nogle tilfælde er I som parter allerede enige om, at I skal skilles og ligeledes enige om, hvordan I skal opløse jeres økonomiske fællesskab. Her kan advokaten være behjælpelig med at gennemføre det praktiske.

Få gratis tilbud på juridisk hjælp på Stevns

Uanset hvor på Stevns du befinder dig, kan du få 3 aktuelle advokattilbud:
  • Strøby Egede
  • Vallø
  • Endeslev
  • Himlingøje
  • Hårlev

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4660 Stevns
Advokat Kurt Larsen
Rengegade 2
4660 Store Heddinge
CVR: 31429005
Hjemmeside
Advodan Store Heddinge
Trianglen
4660 Store Heddinge
CVR: 31745152
Hjemmeside
Martin Steen Andersen
Rengegade 2
4660 Store Heddinge
CVR: 27712444
Hjemmeside