Advokat i Stenløse

  • Få 3 solide tilbud fra advokater i Stenløse
  • Udfyld skemaet online på kun 3 minutter
  • Billig advokat - Vi har åbent døgnet rundt

Få 3 Advokat tilbudFå gratis 3 godkendte advokat tilbud i Stenløse

21. december 2017. 3advokattilbud.dk er en online kundeformidlingsvirksomhed, som er specialiseret i at skabe kontakt mellem brugere, kunder og klienter på den ene side og advokater, advokatfirmaer og advokatkontorer på den anden side.
Med vores unikke online tjeneste kan brugerne på en hurtig og let måde få 3 advokat tilbud i Stenløse på deres opgave. Advokaterne får på den anden side en stabil tilgang af nye kunder, klienter og opgaver, der alle er verificerede og dermed attraktive.
Hvis du har andre typer opgaver, du gerne vil have tilbud på, så findes hele listen på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en maler, en murer, en gartner, en gulvsliber, en tømrer eller en flyttemand.

Særeje eller fælleseje?

Få hjælp fra en dygtig advokat ved separation og skilsmisse. Ved en skilsmisse er det ofte bodelingen, der giver de største udfordringer. Når man har formuefællesskab skal man opgøre hver parts del - hvis man ikke kan finde ud af, at dele tingene i enighed.
Det opfatter alt, hvad man hver især havde med ind i ægteskabet og hvad man har anskaffet sig under ægteskabet. De ting man ejer i fællesskab tilhører hver parts bodel med 50% af værdien. Ting skal i princippet alene opgøres til handelsværdien (salgsværdien) og ikke anskaffelsesprisen.
Den offentlige myndighed som træder til i forbindelse med separation og skilsmisse er Statsforvaltningen, hvor du kan læse mere om, regler og lovgivning inden for disse emner.

Det er blevet billigere at finde en god advokat

En professionel advokat ekspederer sager indenfor f.eks. følgende erhvervsområder:
  • ABT 93
  • Bankret
  • Dagbøder og forsinkelser
  • Generationsskifte
  • Holdingselskab

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3660 Stenløse
Advokatfirmaet Marianna Bækkel
Kratvej 18
3660 Stenløse
CVR: 17375989
Hjemmeside
Peter Klitgaard Advokatfirma
Ganløseparken 58
3660 Stenløse
CVR: 30868846
Hjemmeside
Armstrong.dk
Dam Holme 14 - 16
3660 Stenløse
CVR: 34951683
Hjemmeside