Advokat Stenløse

  • Få 3 lokale tilbud fra advokater i Stenløse
  • Udfyld formularen online på kun 8 minutter
  • Billig advokat - Der er penge at spare (20%)

Få 3 Advokat Stenløse tilbud
Ageras Advokattilbud

Få gratis 3 godkendte advokat tilbud i Stenløse

3advokattilbud.dk er en 100 procent gratis internetportal med speciale i at skabe kontakt mellem brugere, kunder og klienter på den ene side og advokater, advokatkontorer og advokatfirmaer på den anden side. Har du brug for en advokat, tilbyder vi at finde en - ganske gratis.
På vores unikke online service kan du på en hurtig og enkel måde få 3 konkurrencedygtige advokat tilbud i Stenløse på din advokatsag. Advokatfirmaerne i Stenløse-området får på denne måde ligeledes en stabil tilgang af nye kunder, klienter og opgaver, som alle er forhåndsvaliderede og dermed attraktive.
Hvis du har andre typer af opgaver, du gerne vil indhente 3 tilbud på, så findes hele listen på kontaktsiden. Det kan være alt lige fra en maler, en murer, en gartner, en gulvsliber, en tømrer, en flyttemand eller rengøringshjælp.

Særeje eller fælleseje?

Få hjælp fra en dygtig advokat ved separation og skilsmisse. Ved en skilsmisse er det ofte bodelingen, der giver de største udfordringer. Når man har formuefællesskab skal man opgøre hver parts del - hvis man ikke kan finde ud af, at dele tingene i enighed.
Det opfatter alt, hvad man hver især havde med ind i ægteskabet og hvad man har anskaffet sig under ægteskabet. De ting man ejer i fællesskab tilhører hver parts bodel med 50% af værdien. Ting skal i princippet alene opgøres til handelsværdien (salgsværdien) og ikke anskaffelsesprisen.
Den offentlige myndighed som træder til i forbindelse med separation og skilsmisse er Statsforvaltningen, hvor du kan læse mere om, regler og lovgivning inden for disse emner.

Det er blevet billigere at finde en god advokat

En professionel advokat ekspederer sager indenfor f.eks. følgende erhvervsområder:
  • ABT 93
  • Bankret
  • Dagbøder og forsinkelser
  • Generationsskifte
  • Holdingselskab

Få 3 Advokat Stenløse tilbud


Eksempler på advokat i 3660 Stenløse

Lund Egedal Holding Advokat ApS
Græsvangen 2
3660 Stenløse
CVR: 31896886
Hjemmeside
Advokat Søren Rasmussen
Langtoften 9
3660 Stenløse
CVR: 25489268
Hjemmeside
Armstrong.dk
Dam Holme 14 - 16
3660 Stenløse
CVR: 34951683
Hjemmeside