Advokat i Slangerup

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Slangerup
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • Spar 35 pct på en dygtig advokat

Få 3 tilbud

Denne service er altid fuldstændigt uforpligtende og helt gratis

3. august 2017. På 3advokattilbud.dk kan du - helt gratis - indhente tilbud på advokatopgaver og få information om de forskellige arbejdsområder, som advokater arbejder med. 3advokattilbud.dk er altid helt uforpligtende og fuldt ud gratis at anvende.
Du udfylder blot onlineformularen på 3 min og fortæller om dig sag. Når vi har modtaget sagen og behandlet den, bliver den distribueret videre til vores godkendte samarbejdspartnere i Slangerup området.
Maksimalt 3 advokater kan byde på din sag. Det gør de online og modtager derefter dine kontaktoplysninger. Herefter er din sag udelukkende et anliggende mellem dig og de pågældende advokater. Det er helt frivilligt, om du vil benytte dig af de modtagne tilbud.

En advokat hjælper med at dele boet ved en skilsmisse

Få en advokat til at hjælpe med at dele boet ved en skilsmisse. Fællesboet gøres normat op på den måde, at man for hver af parterne opgører samtlige aktiver og passiver. Det gælder også værdier og gæld. Ting der er købt sammen, gæld hvor begge parter er debitorer osv. medtages med halvdelen til hver.
Hvis den endelige opgørelsen ender i plus - hvis aktiverne overstiger passiverne - skal der værdimæssigt afleveres halvdelen til den anden part. Hvis opgørelsen for den part ender i et minus, fordi den anden part har mere gæld end værdier, er der ikke noget overskud at dele.
Det medfører altså, at man ikke kommer til at hæfte for hinandens gæld, men at man mere eller mindre direkte kommer til at bidrage til at dække den andens gæld, såfremt man selv har et overskud at dele af. Dette har afstedkommet meget ballade i tidens løb.

Vi sparer dig for mange penge

Eksempler på opgaver som godkendte advokater påtager sig:
  • Jobklausuler
  • Landbrug
  • Naboret
  • Patenter
  • Salg af bolig

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 3550 Slangerup
Herbst Thoregaard advokater
Ny Østergade 7
3600 Frederikssund
CVR: 31370000
Hjemmeside
Advokatfirmaet Ulrik Møller
Bymidten 36D
3500 Værløse
CVR: 19085244
Hjemmeside
Advokat Leif Erlandsen
Havnegade 21
3600 Frederikssund
CVR: 17293133
Hjemmeside