Advokat Slagelse

  • Få 3 godkendte tilbud fra advokater i Slagelse
  • Udfyld formularen online på under 9 minutter
  • Billig advokat - Sammenlign lokale firmaer

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få gratis 3 tilbud på kompetent advokat hjælp i Slagelse

14. juli 2018. Inden du påbegynder et større byggeprojekt, er det vigtigt at få alle aftaler på skrift. I modsat fald risikerer du nemlig forsinkelser, misforståelser og måske endda et økonomiske tab. En advokat hjælper dig med at udarbejde sikre aftaledokumenter for eksempel entreprisekontrakter med underleverandører.
En advokat i Slagelse kan vejlede dig om den bedst egnede entrepriseform og det bedste aftalesæt. Man vælger ofte at basere kontrakten på et standard aftalesæt. Aftalesættet indeholder regler, der skal gælde under byggeriet f.eks. hvad man gør ved fejl og mangler, hvordan byggeriet skal afleveres.
Ansvarsdelingen mellem dig og entreprenøren afhænger af entreprisetypen. Ved totalentreprise udfører entreprenøren alle dele af byggeprojektet. Ved hovedentreprise står du selv for planlægningsfasen mens entreprenøren kun står for selve byggefasen. Få 3 tilbud på en advokat i Slagelse.

Få en advokat i sager om tvangsfjernelse

I sager om tvangsfjernelse er det en god idé at få hjælp hos en advokat. Hvis kommunen ønsker at tvangsfjerne dit barn fra dig, har du ret til få gratis advokathjælp. Du kan selv frit vælge, hvilken advokat du ønsker. Kommunens Børne- og Ungeudvalget afgør, om dit barn skal tvangsfjernes.
Du bliver indkaldt til møde sammen med Børne- og Ungeudvalget, hvor du får mulighed for at fortælle, hvad du ønsker, at der skal ske. Du har ret til hjælp fra en advokat til at forstå de papirer, Børne- og Ungeudvalget har udarbejdet om dig og dit barn.
Kommunen har altid pligt til at undersøge, om det er realistisk at give dig hjælp nok til, at dit barn kan blive hjemme hos dig. Alternativet er, at der skal findes et andet sted, dit barn kan være, f.eks. familiepleje. Kontakt en advokat for at få hjælp til alt det lovmæssige omkring tvangsfjernelse.

Vi finder en god og billig advokat til dig

Vores netværk af erfarne advokater dækker hele Slagelse kommune:
  • Kirke Stillinge
  • Frederikslund
  • Vemmelev
  • Frølunde
  • Slots Bjergby

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 4200 Slagelse

Advokat Leif Vilhelm Arnesen
Ndr.Ringgade 70 C
4200 Slagelse
CVR: 19963144
Hjemmeside
Advokatfirmaet Søren Larsen I/S
Skovsøgade 1
4200 Slagelse
CVR: 20533595
Hjemmeside
Advokatfirmaet Thusholdt
Gl.Torv 2
4200 Slagelse
CVR: 77780815
Hjemmeside