Advokat i Skovlunde

  • Få 3 stærke tilbud fra advokater i Skovlunde
  • Udfyld online formularen på kun 2 minutter
  • Spar 20 % på en seriøs advokat

Få 3 tilbud

Modtag gratis 3 Skovlunde advokat tilbud

3. august 2017. Behøver du hjælp til testamente, børnepenge, ægtepagt eller skødeskrivning i Skovlunde? Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 100% friske tilbud fra advokatkontorer i Skovlunde, der gerne vil forsøge at løse din sag.
De advokatfirmaer 3advokatfirmaer tilbyder i Skovlunde, arbejder med stor stolthed fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner disse advokater, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til hver enkelt sag.
Det er din sikkerhed til at få behandlet din sag bedst muligt med det optimale resultat. Hvad enten du har brug for hjælp til en lille eller en større advokatopgave, kan du få bistand fra en dygtig advokat med adskillige års ekspertise.

Få en advokat til at læse din nye lejekontrakt igennem

Hvis du har et problem inden for lejelovgivningen eller tænker på at foretage dispositioner, som kan få lejeretlige konsekvenser? Så er det vigtigt, at både de lejeretlige forhold og de øvrige juridiske aspekter vurderes grundigt af en erfaren advokat.
Lejeret er et specielt indviklet juridisk område for både lejer og udlejer. Det er derfor temmelig vigtigt at kende til ens egen juridiske position, før man indgår en aftale. På grund af den fortsatte udvikling indenfor lejeloven, er det svært at følge med i, hvorledes lejekontrakter skal udfærdiges.
Vores tilknyttede advokatkontorer har tegnet ansvarsforsikring og stiller garanti efter de gældende regler fastsat af Advokatsamfundet. Herudover gælder de normale advokatetiske regler. Dem kan du læse mere om på Advokatsamfundets hjemmeside: www.advokatsamfundet.dk.

Advokatfirmaer i Skovlunde løser mange type af opgaver

Advokatfirmaer i Skovlunde håndterer dagligt mange forskellige typer af opgaver f.eks. disse.
  • Afgiftsfrie gaver
  • Bolighandler uden mægler
  • Entreprisekontrakter
  • Finansering
  • Gældssanering

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2740 Skovlunde
Jantzen & Lund
Flodvej 73 C
2765 Smørum
CVR: 26719291
Hjemmeside
HerlevAdvokaten
Gl. Klausdalsbrovej 476
2730 Herlev
CVR: 16750786
Hjemmeside
Mølck & Larsen
Amager Landevej 37
2770 Kastrup
CVR: 78716215
Hjemmeside