Advokat Skovlunde

  • Få 3 gennemarbejdede tilbud fra advokater i Skovlunde
  • Udfyld online skemaet på kun 2 minutter
  • Billig advokat - Sammenlign firmaer online

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Skovlunde advokat? Indhent 3 gratis tilbud og spar 25%

17. juli 2018. Behøver du hjælp til testamente, børnepenge, ægtepagt eller skødeskrivning i Skovlunde? Her på 3advokattilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få 3 100% friske tilbud fra advokatkontorer i Skovlunde, der gerne vil forsøge at løse din sag.
De advokat firmaer 3advokatfirmaer tilbyder i Skovlunde, arbejder med stor stolthed fordi de vil det - ikke fordi de skal. Høj faglig stolthed kendetegner disse advokater, som alle har adskillige års erfaring og ekspertise i at benytte den rigtige tilgang til hver enkelt sag.
Det er din sikkerhed til at få behandlet din sag bedst muligt med det optimale resultat. Hvad enten du har brug for hjælp til en lille eller en større advokatopgave, kan du få bistand fra en dygtig advokat med adskillige års ekspertise.

Få en advokat til at læse din nye lejekontrakt igennem

Hvis du har et problem inden for lejelovgivningen eller tænker på at foretage dispositioner, som kan få lejeretlige konsekvenser? Så er det vigtigt, at både de lejeretlige forhold og de øvrige juridiske aspekter vurderes grundigt af en erfaren advokat.
Lejeret er et specielt indviklet juridisk område for både lejer og udlejer. Det er derfor temmelig vigtigt at kende til ens egen juridiske position, før man indgår en aftale. På grund af den fortsatte udvikling indenfor lejeloven, er det svært at følge med i, hvorledes lejekontrakter skal udfærdiges.
Vores tilknyttede advokatkontorer har tegnet ansvarsforsikring og stiller garanti efter de gældende regler fastsat af Advokatsamfundet. Herudover gælder de normale advokatetiske regler. Dem kan du læse mere om på Advokatsamfundets hjemmeside: www.advokatsamfundet.dk.

Advokatfirmaer i Skovlunde løser mange type af opgaver

Advokatfirmaer i Skovlunde håndterer dagligt mange forskellige typer af opgaver f.eks. disse.
  • Afgiftsfrie gaver
  • Bolighandler uden mægler
  • Entreprisekontrakter
  • Finansering
  • Gældssanering

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 2740 Skovlunde

Boligadvokat24
Borupvang 3
2750 Ballerup
CVR: 34833664
Hjemmeside
Fair Advokater Hyldgaard ApS
Skøjtevej 27
2770 Kastrup
CVR: 38881043
Hjemmeside
Advokat Søren Bech
Karlslunde Mosevej 56
2690 Karlslunde
CVR: 15845090
Hjemmeside