Advokat Skjern

  • Få 3 kontante tilbud fra advokater i Skjern
  • Udfyld online skemaet på mindre end 3 minutter
  • Billig advokat - Håndværksarbejde - gratis og uforpligtende

Få 3 Advokat Skjern tilbud
Ageras Advokattilbud

Modtag hurtigt 3 gratis advokat tilbud i Skjern

Her på vores side kan du super nemt og 100% gratis, indhente tilbud på advokathjælp i Skjern. Du bruger bare 9½ minut, mere eller mindre, på at skrive en kort en tekst omkring, hvad du ønsker advokathjælp. Denne del er som sagt 100 % gratis - vi tager intet for at formidle kontakten.
Forvent at det tager ca. 24-44 timer for vores tilknyttede advokatfirmaer at reagere, og beregne en god pris på opgaven, så de kan give deres tilbud. Gennemgå budene og vælg det der passer dig bedst. Vores ekspertfirmaer har stor erfaring i alle aspekter af advokatsager.
Få den rigtige løsning, til den fordelagtig pris. Så nemt, hurtigt og omkostningsfrit er det, for dig, at modtage tre advokat tilbud via vores gratis service i Skjern. Samtidig kan du spare op til 33% på at få løst din advokat opgave. Indhent 3 advokattilbud - udfyld skemaet nu!

Børn, trafikskader og legeskader

Trafikskader. Når børn færdes i trafikken som fodgængere og cyklister, bedømmes deres ansvar strengt. Udgangspunktet er, at børn over 4 år dømmes for skade forvoldt ved for eksempel at løbe ud på gaden, mens børn under denne alder frifindes.
Ildspåsættelse er et af de områder, hvor børn pålægges et strengt ansvar. Retspraksis viser, at børn, som forårsager brand, oftest pålægges ansvar, dog således, at der ikke pålægges erstatningsansvar for skader, der er dækket af en tingsskadeforsikring, og således omfattet af erstatningsansvarslovens § 19.
Legeskader. Et barn, der leger, er ikke ansvarlig for skade på en deltager i legen, hvis skaden er indtruffet under en leg, der ikke er farligere end børns leg i almindelighed.

Lad erfarne firmaer løse din opgave

Her på siden kan du få advokattilbud indenfor f.eks. disse emner:
  • Fritidsskader
  • Køb af udlejningsejendomme
  • Privatret
  • Skødeskrivning
  • Udlændingeret

Få 3 Advokat Skjern tilbud


Eksempler på advokat i 6900 Skjern

Kirk Larsen & Ascanius
Bredgade 67
6900 Skjern
CVR: 33646925
Hjemmeside
Advokatfirmaet Bjarne E. Bødtker
Erhvervsparken 7
6900 Skjern
CVR: 20035331
Hjemmeside
Advokatfirmaet Henrik Thorstholm
Østergade 5
6900 Skjern
CVR: 30444221
Hjemmeside