Advokat i Skive

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Skive
  • Udfyld skemaet på kun 6 minutter
  • Spar 20 % på en godkendt advokat

Få 3 tilbud

Indtast din opgave på max 5 minutter

3. august 2017. Søger du en dygtig advokat i Skive? Så er du kommet til det helt rigtige website. Her på siden er vi nemlig specialister i at distribuere advokatopgaver mellem private og godkendte advokatfirmaer i postnummer 7800 Skive.
Også erhvervsvirksomheder kan med fordel benytte vores gratis tjeneste. Det kunne f.eks. være assistance til erhvervsinkasso, immaterielle forhold, internationale kontrakter, kreditvurdering, personalepolitikker eller leverandørklausuler.
Få 3 tilbud fra kvalitetssikrede advokatfirmaer. Indtast din opgave i onlineformularen på max 5 minutter. Du får kun tilbud fra seriøse advokatfirmaer. Sammenlign tilbud hurtigt og gratis. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores online portal.

Erstatning for erhvervsevnetab

En midlertidig vurdering er det sikre erhvervsevnetab, men hvor det erhvervsmæssige ikke er endeligt afklaret, og der er holdepunkter for, at erhvervsevnen måske vil vise sig at være yderligere nedsat.
Spørgsmålet om, hvornår det var muligt at vurdere erhvervsevnetabet, kan forelægges Arbejdsskadestyrelsens kontor for private erstatningssager. Denne adgang er indskrevet i erstatningsansvarsloven ved ændringen af 14. juni 2011.
Hvis det på tidspunktet for tabsopgørelsen er klart, at der også i fremtiden vil være udgifter til for eksempel medicin, fornyelse af proteser m.v., tages sådanne udgifter med. Det sker ved, at den forventede årlige udgift ganges med 10.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Der kan indhentes advokattilbud til en hel række af forskellige forhold f.eks.:
  • Bolighandel
  • Entreprise
  • Familieret
  • Infrastruktur
  • Ledelsesansvar

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 7800 Skive
Landbo Limfjord
Resenvej 85
7800 Skive
CVR: 26243076
Hjemmeside
Advokat Knud Borup Jensen
Nørregade 13
7800 Skive
CVR: 80485816
Hjemmeside
Advokatfirmaet Jeppe L Jepsen ApS
Thinggade 3
7800 Skive
CVR: 14263837
Hjemmeside