Advokat Skive

  • Få 3 skræddersyede tilbud fra advokater i Skive
  • Udfyld skemaet på under 4 minutter
  • Billig advokat - Indtast din opgave på under 3 minutter

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få advokat hjælp i Skive med 3 gratis tilbud lige her

20. juli 2018. Hvordan finde man en advokat med mange års ekspertise og erfaring i Skive, uden at spilde energi, og bruge en masse tid? Og hvordan kan man sikre sig, at tilbuddet er det mest optimale? Det er meget nemmere end du tror. Vi har en onlineformular, som du udfylder på 3-5 minutter.
Din advokatopgave bliver set af den stadigt voksende skare af advokater og advokatfirmaer, der er tilknyttet 3advokattilbud.dk. Du vil inden for typisk 22-32 timer modtage 3 tiltalende tilbud. Så er det op til dig at vælge det advokattilbud, som passer dig bedst. Du kan gratis, oprette din sag allerede i dag!
Du kan spare mange penge, og en masse tid, ved at lade os tage slæbet med at finde den helt rigtige billige advokat i Skive til din sag. Hvorfor vente? 3advokattilbud.dk sikrer optimalt udbytte for både kunder og firmaer. Du får som kunde helt gratis relevante og brugbare advokattilbud i Skive.

Erstatning for erhvervsevnetab

En midlertidig vurdering er det sikre erhvervsevnetab, men hvor det erhvervsmæssige ikke er endeligt afklaret, og der er holdepunkter for, at erhvervsevnen måske vil vise sig at være yderligere nedsat.
Spørgsmålet om, hvornår det var muligt at vurdere erhvervsevnetabet, kan forelægges Arbejdsskadestyrelsens kontor for private erstatningssager. Denne adgang er indskrevet i erstatningsansvarsloven ved ændringen af 14. juni 2011.
Hvis det på tidspunktet for tabsopgørelsen er klart, at der også i fremtiden vil være udgifter til for eksempel medicin, fornyelse af proteser m.v., tages sådanne udgifter med. Det sker ved, at den forventede årlige udgift ganges med 10.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Der kan indhentes advokattilbud til en hel række af forskellige forhold f.eks.:
  • Bolighandel
  • Entreprise
  • Familieret
  • Infrastruktur
  • Ledelsesansvar

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7800 Skive

Advokatfirmaet Søgaard
Christiansgade 7 A
7800 Skive
CVR: 15321377
Hjemmeside
Advokathuset Funch & Nielsen
Resenvej 83
7800 Skive
CVR: 37120669
Hjemmeside
Landbo Limfjord
Resenvej 85
7800 Skive
CVR: 26243076
Hjemmeside