Advokat Skive

  • Få 3 konkurrencedygtige tilbud fra advokater i Skive
  • Udfyld skemaet online på kun 2 minutter
  • Billig advokat - Her får du tilbud fra kvalitetsbevidste firmaer

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få advokat hjælp i Skive med 3 gratis tilbud lige her

15. juni 2018. Ved hjælp af webskemaet som du finder ved at klikke på den grønne knap, kan du nemt bestille 3 gratis advokat tilbud i Skive. Når du har indsendt din opgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de advokater i Skive området, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din advokatsag.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente advokattilbud fra kvalitetssikrede advokatfirmaer i Skive. Det eneste du skal er, at indtaste din advokatopgave i kontaktformularen på ca 6 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få konkrete tilbud fra reelle advokater i Skive på.
Mange spørger venner og bekendte, om forslag til en god advokat i Skive, som vil byde på opgaven med at finde en løsning på din boligsag. Det kan tage tid, og være omstændigt. Vores tjeneste er helt og aldeles gratis, og giver dig nemt 2-3 konkurrencedygtige tilbud på opgaven, i løbet af meget kort tid.

Erstatning for erhvervsevnetab

En midlertidig vurdering er det sikre erhvervsevnetab, men hvor det erhvervsmæssige ikke er endeligt afklaret, og der er holdepunkter for, at erhvervsevnen måske vil vise sig at være yderligere nedsat.
Spørgsmålet om, hvornår det var muligt at vurdere erhvervsevnetabet, kan forelægges Arbejdsskadestyrelsens kontor for private erstatningssager. Denne adgang er indskrevet i erstatningsansvarsloven ved ændringen af 14. juni 2011.
Hvis det på tidspunktet for tabsopgørelsen er klart, at der også i fremtiden vil være udgifter til for eksempel medicin, fornyelse af proteser m.v., tages sådanne udgifter med. Det sker ved, at den forventede årlige udgift ganges med 10.

Vi matcher din opgave med firmaerne

Der kan indhentes advokattilbud til en hel række af forskellige forhold f.eks.:
  • Bolighandel
  • Entreprise
  • Familieret
  • Infrastruktur
  • Ledelsesansvar

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 7800 Skive

Advokathuset Funch & Nielsen
Resenvej 83
7800 Skive
CVR: 37120669
Hjemmeside
Advokatfirmaet Søgaard
Christiansgade 7 A
7800 Skive
CVR: 15321377
Hjemmeside
Landbo Limfjord
Resenvej 85
7800 Skive
CVR: 26243076
Hjemmeside