Advokat Skødstrup

  • Få 3 favorable tilbud fra advokater i Skødstrup
  • Udfyld skemaet på bare 2 minutter
  • Billig advokat - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få juridisk hjælp i Skødstrup med 3 gratis advokat tilbud

30. juli 2018. Enhver dansker kan frit vælge mellem oprettelse af notartestamente eller vidnetestamente. Arveloven indeholder i § 63 regler om notartestamenter. Testamentet skal underskrives eller vedkendes for notaren. Derefter forsynes testamentet med notarens påtegning, der efter arvelovens § 63 skal indeholde erklæring om testators identitet, om testator var i stand til fornuftsmæssigt at oprette testamente, hvilke personer der var til stede under notarialforretningen, og andre omstændigheder, som kan være af betydning for testamentets gyldighed.
Typisk vil et notartestamente indeholde en klausul om, at den kopi, der opbevares i notarialarkivet, skal kunne danne grundlag for skiftet i tilfælde af originalens bortkomst. Få 3 tilbud på en solid advokat i Skødstrup - gratis og uforpligtende.

Eksempel på nødret

Som eksempel kan nævnes, at man gennem et vindue ser et stearinlys antænde et gardin. Man ved, at der bor en ældre person i boligen, og at vedkommende er hjemme. Man slår naboens vindue itu og går gennem dennes bolig for at komme beboeren til undsætning. dette tilfælde vil der være tale om lovligt udøvet nødret, og beboeren i hvis interesse vinduet blev ødelagt, er ansvarlig for skaden.
Hvis den, der udøver nødret, Selv kommer til skade med sin person, eller pågældende får skade på sine ting, kan pågældende som udgangspunkt ikke forlange erstatning for dette tab.
Hvis den skadevoldende handling går ud over, hvad der er nødvendigt og proportionalt, er udøveren ansvarlig for den del af skaden, som er forårsaget af den ikke lovligt udøvede nødværge.

Spar mindst 10% på din opgave

En liste med et udvalg af emner som behandles af advokater i Skødstrup.
  • Regnskabsanalyse
  • Salg af udlejningsejendomme
  • Testamente
  • Udbudsret
  • Varemærker og design

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8541 Skødstrup

Advokaterne Passagen
Passagen 4
8500 Grenaa
CVR: 15188693
Hjemmeside
Lindhardt Steffensen Advokater
Bredgade 6
8560 Kolind
CVR: 15230487
Hjemmeside
Advokatfirmaet Thomas Christensen
Sognevejen 13
8560 Kolind
CVR: 37910856
Hjemmeside