Advokat Skævinge

  • Få 3 eftertragtede tilbud fra advokater i Skævinge
  • Udfyld formularen online på bare 2 minutter
  • Billig advokat - Her sparer du tid og penge

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Advokat tilbud i Skævinge? Spar hurtigt 25 procent

28. juli 2018. Vores stærke og omfattende netværk af samarbejdspartnere sikrer, at vi altid finder 3 kvalificerede og erfarne advokater, der lever op til dine behov og ønsker. Vi styrker dit sammenligningsgrundlag, når du skal finde den helt rigtige advokat i Skævinge.
Vi har hjulpet rigtig mange danskere i tidens løb med at finde den helt rigtige advokat, der passer lige præcis til deres individuelle behov. Udfyld formularen på kun 5 minutter og få tre skarpe tilbud i løbet af få dage - så bliver det ikke nemmere.
Vores onlineservice er fuldstændig gratis og ligeledes fuldkommen uforpligtigende. Dette betyder, at du ikke er forpligtet til at tage imod nogle af de tre tilbud, som du får gennem os. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at finde din Skævinge advokat hos os.

Advokatassistance ved virksomhedsoverdragelse

I forbindelse med en virksomhedsoverdragelse har både køber og sælger som regel brug for advokatassistance. Sælger af en virksomhed har brug for rådgivning og vejledning om tilrettelæggelsen af salget inden virksomheden udbydes til salg.
Der kan være god fornuft i at skille dele af virksomheden fra, etablere et holdingselskab eller foretage andre tilpasninger af virksomheden, før den sættes til salg. Inden salget bør det også afklares, hvilke informationer, der skal overdrages med det samme, og hvilke der bør afvente en due diligence-proces.
Ligeledes er det vigtigt at undersøge, om sælger har indrettet sig skattemæssigt optimalt. I det hele taget er en virksomhedsoverdragelse en kompleks proces, hvor forberedelse og udarbejdelse af dokumenter er altafgørende. Derfor har du brug for en erfaren erhvervsadvokat.

Find den rigtige advokat til opgaven

Det er et varieret job at være advokat. Her er 5 eksempler på arbejdsopgaver fra en helt almindelig arbejdsdag:
  • Kontraktsforhold vedrørende skibe
  • Procesret
  • Socialret
  • Syn og skøn
  • Værdiansættelse

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 3320 Skævinge

Advokat Lærke Hesselholt
Islandsvej 10
3310 Ølsted
CVR: 33298676
Hjemmeside
Jacob Berner Rue
Harløsevej 17
3320 Skævinge
CVR: 27876749
Hjemmeside
Advokatfirmaet Hessner
Nørregade 27
3300 Frederiksværk
CVR: 58487015
Hjemmeside