Advokat Silkeborg

  • Få 3 rare tilbud fra advokater i Silkeborg
  • Udfyld formularen online på ca fem min.
  • Billig advokat - Undgå useriøse firmaer

Få 3 Advokat Silkeborg tilbud
Ageras Advokattilbud

Vejnavne i
postnummer 8600

Kirkevej
Lysbroparken
Hejrevej
Møllegade
Kjærs Møllevej
Marsvej
Holbergsgade
Mommarkvej
Platanvej
Lynggårdsvej
Lemmingvej
Oddervej
Nordborgvej
Istedvej
Lysmosevænget
Langsøhaven
Papirfabrikken
Kvædevej
Lyøvej
Himmelbjergvej

Få 3 gratis tilbud på advokat assistance i Silkeborg

3 advokat tilbud Silkeborg tilbydes. Indsend din sag til 3advokattilbud.dk og få 3 formidabelt gode tilbud fra lokal advokat i Silkeborg. I arvelovens §§ 63-66 findes en række formkrav, der må iagttages. Et (ordinært) testamente skal være skriftligt og underskrives eller vedkendes for en notar - et notartestamente - eller for to vidner - et vidnetestamente.
Befinder testator sig i en nødsituation, således at han er forhindret i at oprette testamente i overensstemmelse med de ordinære testamenteregler, kan han oprette et såkaldt nødtestamente. Få 3 tilbud på en kontant advokat i Silkeborg - gratis og uforpligtende.
Hvis du ikke allerede har oprettet et testamente så er det på tide at få det gjort. Her på siden kan du få 3 gratis tilbud fra advokater i Silkeborg, der hurtigt, nemt og billigt kan udarbejde et retsgyldigt testamente til dig.

Erhvervsevnetab

Der foretages en vurdering af skadelidtes erhvervsmæssige og indtægtsmæssige muligheder uden skaden, og denne sammenholdes med en vurdering af skadelidtes erhvervsmæssige og indtægtsmæssige muligheder med skaden.
Skadens følger skal varigt have nedsat den skadelidtes evne til at skaffe sig indtægt ved arbejde, enten ved samme arbejde som før skaden eller ved andet arbejde, som med rimelighed kan forventes af den skadelidte.
Der skal som udgangspunkt være tale om et tab af den faktiske erhvervsevne, som den skadelidte havde på tidspunktet, hvor skaden skete. Der foretages en sammenligning af den skadelidtes erhvervsmæssige forløb før tilskadekomsten med det erhvervsmæssige forløb efter tilskadekomsten.

Spar mindst 15% på din opgave

Emner som en advokat arbejder med:
  • Immaterielle rettigheder
  • Kapitalmarkedsret
  • Markedsføring
  • Offentlig virksomhed
  • Regnskabsanalyse

Få 3 Advokat Silkeborg tilbud


Udvalgt advokat fra 8600

Dons & Carlsen ApS
Sølystvej 57
8600 Silkeborg
CVR: 34698767
Hjemmeside
Advokat Peder Poulsen
Hostrupsgade 37
8600 Silkeborg
CVR: 13916101
Hjemmeside
Carlsen Advokatanpartsselskab
Sølystvej 57
8600 Silkeborg
CVR: 33075650
Hjemmeside