Advokat Silkeborg

  • Få 3 kontante tilbud fra advokater i Silkeborg
  • Udfyld formularen online på bare 4 minutter
  • Billig advokat - Undgå at betale for meget

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Få 3 gratis tilbud på advokat assistance i Silkeborg

20. juli 2018. l arvelovens §§ 63-66 findes en række formkrav, der må iagttages. Et (ordinært) testamente skal være skriftligt og underskrives eller vedkendes for en notar - et notartestamente - eller for to vidner - et vidnetestamente.
Befinder testator sig i en nødsituation, således at han er forhindret i at oprette testamente i overensstemmelse med de ordinære testamenteregler, kan han oprette et såkaldt nødtestamente. Få 3 tilbud på en kontant advokat i Silkeborg - gratis og uforpligtende.
Hvis du ikke allerede har oprettet et testamente så er det på tide at få det gjort. Her på siden kan du få 3 gratis tilbud fra advokater i Silkeborg, der hurtigt, nemt og billigt kan udarbejde et retsgyldigt testamente til dig.

Erhvervsevnetab

Der foretages en vurdering af skadelidtes erhvervsmæssige og indtægtsmæssige muligheder uden skaden, og denne sammenholdes med en vurdering af skadelidtes erhvervsmæssige og indtægtsmæssige muligheder med skaden.
Skadens følger skal varigt have nedsat den skadelidtes evne til at skaffe sig indtægt ved arbejde, enten ved samme arbejde som før skaden eller ved andet arbejde, som med rimelighed kan forventes af den skadelidte.
Der skal som udgangspunkt være tale om et tab af den faktiske erhvervsevne, som den skadelidte havde på tidspunktet, hvor skaden skete. Der foretages en sammenligning af den skadelidtes erhvervsmæssige forløb før tilskadekomsten med det erhvervsmæssige forløb efter tilskadekomsten.

Spar mindst 15% på din opgave

Emner som en advokat arbejder med:
  • Immaterielle rettigheder
  • Kapitalmarkedsret
  • Markedsføring
  • Offentlig virksomhed
  • Regnskabsanalyse

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 8600 Silkeborg

Brockstedt-Kaalund Silkeborg
Godthåbsvej 4
8600 Silkeborg
CVR: 34740178
Hjemmeside
Advokat Peder Poulsen
Hostrupsgade 37
8600 Silkeborg
CVR: 13916101
Hjemmeside
Advokatfirmaet Troels Horneman
Svejbæk Søvej 24
8600 Silkeborg
CVR: 31907748
Hjemmeside