Advokat i Sønderborg

  • Få 3 kontante tilbud fra advokater i Sønderborg
  • Udfyld skemaet online på kun 8 minutter
  • Billig advokat - Spar både tid og penge

Få 3 Advokat tilbudFind en dygtig advokat i Sønderborg med 3 gratis tilbud

21. december 2017. Tit er det tidskrævende at skulle finde en erfaren advokat i Sønderborg. Det har vi en løsning på! Internetsiden 3advokattilbud.dk er nemlig en gratis internet tjeneste, der har gennemgået og udvalgt en lang række advokatkontorer over hele Danmark.
Denne samling af advokatkontorer får chancen for at komme med tilbud på din advokatsag. De tre advokatkontorer i postnummer 6400 Sønderborg, der er først, modtager dit telefonnummer. Dermed kan de give et hurtigt tilbud eller stille yderligere spørgsmål forinden bindende tilbud leveres.
Husk at det ikke altid er en god idé at tage det laveste tilbud. Husk derfor at checke advokat kontorernes anbefalinger online og kontrollér også gerne, at virksomheden ikke er helt nystartet. Et erfarent advokatkontor er naturligt nok klædt bedre på, til at varetage din sag på betryggende vis.

Hæftelse i forbindelse med erstatning

Som udgangspunkt hæfter skadevolder direkte og personligt over for skadelidte. Særlige lovregler kan bevirke, at skadevolder ikke hæfter direkte. Hvis flere personer hver for sig efter de almindelige erstatningsregler er erstatningsansvarlige for den samme skade, hæfter hver af skadevolderne for hele erstatningsbeløbets betaling (solidarisk hæftelse).
Den indbyrdes fordeling af erstatningsbyrden mellem flere solidarisk erstatningsansvarlige foretages efter, hvad der under hensyn til graden af uagtsomhed og omstændighederne i øvrigt må anses for rimeligt.
Hvis en eller flere af de erstatningsansvarlige er dækket af en ansvarsforsikring, kan der ved den indbyrdes fordeling af erstatningsbyrden mellem skadevolderne tages hensyn til dette forhold.

Sønderborg advokater håndterer mange typer af opgaver

Certificerede advokater i Sønderborg arbejder bl.a. med denne type opgaver:
  • Børnebidrag
  • Forsikring
  • Konkursret
  • Mortifikation af ejerpantebreve
  • Skat og told

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6400 Sønderborg
Advokaterne
Kongevej 64
6400 Sønderborg
CVR: 12607148
Hjemmeside
Advokatcentret
Asylvej 13
6400 Sønderborg
CVR: 27852459
Hjemmeside
Advokat Hans Boserup
Søndre Landevej 20
6400 Sønderborg
CVR: 27529984
Hjemmeside