Advokat Sønderborg

  • Få 3 aktuelle tilbud fra advokater i Sønderborg
  • Udfyld skemaet på bare 7 minutter
  • Billig advokat - Vi tilbyder at gøre hele arbejdet

Få 3 Advokat tilbud
LegalDesk

Ageras

Find en dygtig advokat i Sønderborg med 3 gratis tilbud

16. juli 2018. Står du og har brug for en advokat i Sønderborg så har du valgt helt rigtig. Hos 3advokattilbud.dk løfter vi gerne din opgave i Sønderborg - vi er ikke bange for at kalde os nr. 1 i branchen. Vi samarbejder kun med professionelle advokatfirmaer, som altid ønsker at tilbyde den bedste og billigste rådgivning.
Vores gratis tjeneste indebærer, at du hos os har mulighed for - allerede i dag - at indhente 3 gratis og ganske uforpligtende advokattilbud på at få løst din sag i Sønderborg her på siden. Har du spørgsmål, så skriv dem sammen med beskrivelsen af din opgave til advokaten.
Du kan lade plastikkortet blive i lommen. Her på 3advokattilbud.dk er det gratis at få 3 gode advokattilbud på alle former for advokatsager. Ikke kun i Sønderborg - Vores gratis service gælder i hele Danmark! Advokaterne konkurrerer om at få din opgave og derfor vil du modtage nogle ganske attraktive tilbud.

Hæftelse i forbindelse med erstatning

Som udgangspunkt hæfter skadevolder direkte og personligt over for skadelidte. Særlige lovregler kan bevirke, at skadevolder ikke hæfter direkte. Hvis flere personer hver for sig efter de almindelige erstatningsregler er erstatningsansvarlige for den samme skade, hæfter hver af skadevolderne for hele erstatningsbeløbets betaling (solidarisk hæftelse).
Den indbyrdes fordeling af erstatningsbyrden mellem flere solidarisk erstatningsansvarlige foretages efter, hvad der under hensyn til graden af uagtsomhed og omstændighederne i øvrigt må anses for rimeligt.
Hvis en eller flere af de erstatningsansvarlige er dækket af en ansvarsforsikring, kan der ved den indbyrdes fordeling af erstatningsbyrden mellem skadevolderne tages hensyn til dette forhold.

Sønderborg advokater håndterer mange typer af opgaver

Certificerede advokater i Sønderborg arbejder bl.a. med denne type opgaver:
  • Børnebidrag
  • Forsikring
  • Konkursret
  • Mortifikation af ejerpantebreve
  • Skat og told

Få 3 Advokat tilbud


Eksempler på advokat i 6400 Sønderborg

Advokat Hans Boserup
Søndre Landevej 20
6400 Sønderborg
CVR: 27529984
Hjemmeside
Advokathuset Muurholm Aps
Kongevej 58
6400 Sønderborg
CVR: 31417864
Hjemmeside
Advokatfirmaet Preben Østergård
Sankt Jørgens Gade 29
6400 Sønderborg
CVR: 35687475
Hjemmeside