Advokat i Søborg

  • Få 3 billige tilbud fra advokater i Søborg
  • Udfyld skemaet online på kun 2 minutter
  • Spar 30 pct på en faglærd advokat

Få 3 tilbud

Søborg advokat - modtag gratis 3 billige tilbud

3. august 2017. En professionel advokats arbejde kræver en lang uddannelse og en lang erfaring. Vores tilknyttede advokater i Søborg og Gladsaxe, hvad der skal til, for at løse en sag. Deres holdning til godt og solidt arbejde er kundernes bedste garanti for et godt resultat. Læg dertil at de er stolte af deres fag. Det giver de bedste resultater for alle parter.
Det er altid fornuftigt at holde en god tone også når det gælder en advokatsag. På den måde får du det bedste og mest gnidningsfrie forløb i din sag med det bedst mulige slutresultat. Rutinerede advokater i Søborg står således klar til at påtage sig din advokatopgave.
Da der er fri prisdannelse og komkurrence inden for advokatfaget i Danmark, kan du opleve store prisforskelle på advokattilbud i Søborg. Benyt dig derfor af vores gratis tjeneste for at sikre dig, at du ikke kommer til at betale for meget. Få 3 gratis advokattilbud!

Det er blevet billigere at finde en god advokat

Domstolene har været ved at drukne i sager i småtingsafdelingen. Blandt andet derfor er kravene til erstatning i forbindelse med ejendomshandel blevet skærpet betydeligt. Der skal være tale om fejl og mangler af betydelig størrelse, før man kan forvente at få tilkendt erstatning.
Med væsentlig størrelse forstås 7-10 procent af købesummen. Det gælder dog ikke, såfremt sælger har handlet svigagtigt, f.eks. ved at fortie nogle oplysninger om boligen eller dækket over fejl. Hvis køber og sælger bliver uenige, vil det både være det letteste og billigste for begge parter, hvis de selv finder en løsning på problemerne.
Hvis parterne ikke kan blive enige, bør man i første omgang tage kontakt med ejendomsmægleren for at gennemdrøfte sagen. Hvis det ikke løser problemerne, kan næste skridt være kontakt til advokaten. Uenigheden kan være så alvorlig, at der ikke er nogen vej uden om en retssag.

Få 3 advokatfirmaer til at byde på din opgave

Her følger en række eksempler på sager som typisk varetages af advokater.
  • Konkurrenceret
  • Piskesmæld
  • Seriesalg
  • Skat
  • Søret

Få 3 tilbud


Eksempler på advokat i 2860 Søborg
Advokat Tina Linnelyst
Runebergs Alle 4
2860 Søborg
CVR: 35933034
Hjemmeside
ASK Advokater ApS
Søborg Hovedgade 94 B
2860 Søborg
CVR: 32149502
Hjemmeside
Therkildsen Advokater A/S
Kildebakken 1
2860 Søborg
CVR: 28841957
Hjemmeside